Cum poate pierde Dinamo un internaţional român de juniori: “Îl iau şi îl duc în altă parte, poate la Sporting”

Razvan Nicolae   
în Dinamo
16/12/2018, 19:35
Cum poate pierde Dinamo un internaţional român de juniori: “Îl iau şi îl duc în altă parte, poate la Sporting” GALERIE FOTO
Cum poate pierde Dinamo un internaţional român de juniori

Dinamo poate pierde un internaţional român de juniori. Marco Ehmann a fost adus de Florin Bratu, însă fotbalistul de 18 ani nu a reuşit să debuteze pentru “câini” în Liga 1 Betano. Marius Niculae, impresarul fundaşului central, a vorbit despre situaţia dinamovistului şi a anunţat că va avea o discuţie cu oficialii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

“Voi avea o discuţie foarte serioasă cu cei de la Dinamo, pentru că este un jucător tânăr, cel mai bun jucător de vârsta lui la lotul naţional şi nu i se dă şansa să joace. Voi avea o discuţie serioasă cu ei, dacă nu poate să joace la Dinamo îl iau şi îl duc în altă parte. Aş prefera pentru el şi echipa a doua a lui Sporting, creşte într-un climat mult mai sănătos şi are şanse mult mai mari să facă pasul unde trebuie”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Cum poate pierde Dinamo un internaţional român de juniori. Ehamann, premiat de Rednic

Dinamo îl poate pierde pe Marco Ehmann, internaţional român de juniori, cu toate că fotbalistul de 18 ani a fost premiat de Mircea Rednic recent. Jucătorul a fost în lotul echipei naţionale U19 a României care s-a calificat în această toamnă la Turneul de Elită pentru Campionatul European U19 din 2019, organizat în Armenia. Înainte de meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaş 1-1, fundaşul central a fost premiat de antrenorul “câinilor” pentru performanţa reuşită.

Cum poate pierde Dinamo un internaţional român de juniori. Marco Ehmann a fost premiat recent de Mircea Rednic
Cum poate pierde Dinamo un internaţional român de juniori. Marco Ehmann a fost premiat recent de Mircea Rednic

Marco Ehmann a semnat în vară un contract cu Dinamo până la finalul sezonului 2023-24. La scurt timp după ce a devenit “câine” cu acte în regulă, fundaşul de 18 ani s-a accidentat şi a trebuit să plece în Germania pentru a se recupera. “M-am accidentat la spate după un antrenament. Am plecat în Germania la doctorul meu, unde am început un program de recuperare. Nu e ceva grav. În mod normal, mă întorc la Bucureşti sâmbătă şi voi reveni la antrenamentele echipei duminică”, susţinea Marco Ehmann.

Închide ×