Life

Cum poate verifica Adela Popescu dacă Radu Vâlcan este fidel. Trucul ingenios care o ajută pe vedetă

Iată cum poate verifica Adela Popescu dacă Radu Vâlcan este fidel. Vedeta apelează la un truc ingenios, după cum a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.
28.01.2022 | 17:34
Cum poate verifica Adela Popescu daca Radu Valcan este fidel Trucul ingenios care o ajuta pe vedeta
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a dezvăluit ce trucuri folosește pentru a verifica dacă Radu Vâlcan îi este sau nu fidel. Prezentatoarea TV a apelat la o metodă foarte ingenioasă pentru a-și verifica partenerul de viață.

Este vorba despre aplicația de localizare pe care ambii parteneri au instalat-o pe telefoanele lor. Vedeta a explicat și motivul pentru care ea și soțul ei au ales să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Deși au aceste aplicații, cei doi nu le-au folosit până acum, pentru că au încredere unul în celălalt.

Cum poate verifica Adela Popescu dacă Radu Vâlcan este fidel

În cadrul emisiunii pe care o moderează la Pro TV, un preot a vorbit despre cum poate fi evitată gelozia în cuplu. Acesta a spus că aplicațiile de urmărire nu sunt recomandate pentru parteneri.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a explicat că cei doi au instalat aceste aplicații pentru siguranța lor. Blondina a spus că nu își face griji că soțul ei ar putea să o înșele și că oricum nu a fost nevoie să acceseze până acum astfel de aplicații, chiar dacă le au instalate.

“Ne-am dat atât de mult acces încât nu am folosit-o. Este o încredere foarte mare între noi. Deși avem aplicația de localizare, este pentru a ne asigura că fiecare din noi este bine.

ADVERTISEMENT

La noi nu se pune problema de înșelat, nu ne-am gândit vreodată la așa ceva.”, a dezvăluit vedeta la Vorbește Lumea.

Ce diferență de vârstă există între Adela Popescu și soțul ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în 2010 pe platourile de filmare ale telenovelei “Iubire și Onoare”, iar la scurt timp au devenit un cuplu.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit în 2015 și au împreună trei băieți, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian, care a venit pe lume în vara anului 2021.

Actrița din “Numai iubirea” și “Lacrimi de iubire” este cu nouă ani mai tânără decât soțul ei, însă acest lucru nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei.

“Eu am 35 și el 44. Eu am prins alte curente muzicale, de exemplu, dar zic că sunt suficient de matură ca să nu fie probleme între noi doi. Dar în general diferențele mari sunt problematice.”, a mai spus vedeta la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV.

La începutul anului, cei doi soți au luat o decizie pe care speră să o respecte. Adela Popescu și Radu Vâlcan au stabilit să nu mai folosească telefoanele timp de câteva ore după ce își iau copiii acasă de la grădiniță.

Vedeta de la Pro TV și partenerul ei au decis să încerce această metodă pentru a se bucura mai mult de timpul petrecut în familie.

ADVERTISEMENT