Life

Cum poți avea un ten perfect. Secretul femeilor din Japonia

Oricine își dorește să aibă un ten curat, frumos și luminos. Pentru a realiza acest lucru femeile din Japonia au o metodă extrem de simplă.
15.10.2021 | 18:51
Cum poti avea un ten perfect Secretul femeilor din Japonia
ADVERTISEMENT

Oricine își dorește să aibă o piele frumoasă și curată și toate femei visează să fie perfecte.

Există o serie de produce cosmetice care pot să fie folosite, dar există și metode mai ieftine și mai eficiente.

ADVERTISEMENT

Vă prezentăm mai jos o metodă simplă pe care o folosesc cele mai multe femei din Japonia.

Cum poți avea un ten perfect. Secretul femeilor din Japonia

Orice femeie își dorește să aibă un ten perfect. Pentru acest lucru sunt dispuse să facă orice efort și să cheltuiască sume impresionante de bani. Există o serie de produse cosmetice care pot fi folosite.

Vă prezentăm însă o metodă mult mai ieftină, dar în același timp eficientă, folosită de cele mai multe femei din Japonia. Buretele konjac. Acest burete este realizat din fibrele naturale ale rădăcinii plantei konjac.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă are o suprafață poroasă acesta acționează extrem de delicat asupra pielii. Atunci când îl veți atinge veți observa că este mai moale decât un prosop. Poate să fie folosit indiferent de tipul tenului.

Inițial, în Japonia era folosit pentru a curăța pielea bebelușilor. Femeile și-au dat însă seama că este eficient și pentru curățarea feței și o exfoliere cât mai blândă. Buretele konjac poate îndepărta toate celulele moarte de pe piele.

ADVERTISEMENT

Dacă este uscat, acesta este aspru și tare. Înainte de a fi folosit buretele trebuie să fie udat și apoi presat pentru a elimina apa. Nu se stoarce niciodată.

Buretele konjac poate să fie și mai eficient dacă pe piele se aplică și un gel de curățare. Apoi se freacă ușor cu mișcări circulare. După ce au fost îndepărtate celulele moarte acesta trebuie să fie spălat și apoi lăsat să se usuce. Puteți folosi aceasta metodă și pentru restul corpului.

ADVERTISEMENT

Buretele poate fi folosit în fiecare zi pentru că are în componență minerale și antioxidanți. Cu această metodă puteți preveni apariția acneei, și asta pentru că acționează și asupra unor bacterii.

Este indicat ca atunci când nu îl folosești să îl țineți agățat. Un burete konjac se poate folosi aproximativ opt săptămâni. Pentru că este realizat din materiale naturale se strică repede.

ADVERTISEMENT