Sport

Cum poți cumpăra bilete la România – Olanda! FRF a anunțat procedura pas cu pas la FANATIK la EURO: „Au crescut prețurile. S-a ajuns la 2.000 de euro”

Biletele pentru partida din optimile de la EURO, România – Olanda, vor fi puse în vânzare, iar FANATIK a anunțat care este procedura pentru a achiziționa.
27.06.2024 | 11:43
Cum poti cumpara bilete la Romania  Olanda FRF a anuntat procedura pas cu pas la FANATIK la EURO Au crescut preturile Sa ajuns la 2000 de euro
TOTUL DESPRE BILETE la Romania - Olanda ANUNTUL FRF la FANATIK la EURO 2024
ADVERTISEMENT

Alex Cândea a fost invitatul telefonic al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK LA EURO, unde au discutat despre modul în care poți achiziționa bilete la meciul din optimi, România – Olanda.

Fanii care au participat la meciuri au întâietate

Alex Cândea, reprezentant al Federației Române de Fotbal în departamentul de evenimente, a spus cum se pot achiziționa bilete. Procedura este una simplă, iar fanii care au participat deja au întâietate, iar apoi vor fi destinate publicului general. Fanii români au luat cu asalt toate stadioanele de la EURO, fiind permanent peste 30.000.

ADVERTISEMENT

„În două ore am primit peste 500 și ceva de mesaje. Sunt oameni care vor să vină la meci, e perfect normal. E un moment istoric al băieților noștri. Procedura e simplă, am pregătit-o în avans cu UEFA.

Cei care au cumpărat bilete în faza grupelor, la minimum un meci, vor primi o notificare că biletele vor fi disponibile în cursul zilei de astăzi. Nu știm ora încă pentru că se mai fac anumite setări. Cei care au cumpărat bilete în grupe, vor avea întâietate pentru meciul de la Munchen.

ADVERTISEMENT

Dacă mai rămân bilete disponibile, vor fi puse la vânzare pentru români. Cota de acum este de 7000 de bilete, este decizia UEFA. Am început să fac demersuri pentru a dubla această sumă. La toate meciurile din grupe cred că am avut constant peste 30.000 de bilete.

Eu le-am spus celor de la UEFA când am început să pregătim faza grupelor, că vor fi asaltați de români și că vor lua pe sus stadioanele. Acum s-au convins și sunt încrezător că vom putea suplimenta numărul. Fiecare echipa, noi și Țările de Jos, vom avea 7000 de bilete în peluze”, a spus reprezentantul FRF, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Cum se pot cumpără biletele pentru publicul general

“După aceste bilete securizate, mai sunt bilete pentru publicul general. Nu există un public general, nu cred că vor veni din Germania, care nu sunt români, să asiste la meciul nostru. Ar trebui să ne dea întâietate tuturor românilor.

Nu sunt disponibile, le vor scoate mai târziu, vom fi notificați ca țară participantă, imediat ce vor fi disponibile. Vom face anunțul pe site-ul federației, iar apoi vom încerca să dăm mesajul pe cât mai multe canale.

ADVERTISEMENT

Intrați pe UEFA.com, vă logați cu contul dumneavoastră și vi se va deschide o fereastră cu ce țară susțineți. Vi se va deschide o altă pagină cu acces la acest meci, împotriva Țărilor de Jos. Vor fi disponibile patru categorii, plus categoria Prime.

Primul venit, primul servit. Biletele sunt trimite pe adresa de mail, e voie maxim patru bilete pe comandă. Apoi, fiecare utilizator decide ce face cu ele. Le poate transfera sau ține pentru familie, să le personalizeze în aplicație cu datele lor.

Pe site, când cumperi, introduci doar datele tale, ale cumpărătorului. Biletele la general se vor pune la vânzare în următoarea zi, mâine (n.r. 28 iunie). Acum s-au scumpit biletele. Un bilet VIP este 2000 de euro”, a spus Alex Cândea.

TOTUL DESPRE BILETE la Romania - Olanda | ANUNTUL FRF la FANATIK la EURO 2024

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!