Life

Cum poți prepara omletă la cuptor. Cea mai gustoasă rețetă, dezvăluită de Carmen Brumă

Cum să faci omletă la cuptor. Rețeta pe care o folosește nutriționista Carmen Brumă. Este gustoasă și fără prea multe calorii.
23.05.2023 | 10:22
Cum poti prepara omleta la cuptor Cea mai gustoasa reteta dezvaluita de Carmen Bruma
Cum să faci omletă la cuptor după o rețetă a lui Carmen Brumă. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rețetă de omletă la cuptor, făcută de Carmen Brumă. Este foarte sănătoasă, gustoasă și se prepară extrem de rapid.  Se poate consuma cu precizie și dacă sunteți la dietă sau se poate lua și la pachet, atunci când mergeți la serviciu sau în alte locuri.

Rețeta de omletă la cuptor a lui Carmen Brumă. O vei savura din plin

Omleta la cuptor pe care o prepară faimosul nutriționist nu este bogată în calorii, ci asigură aportul necesar organismului, încât pierderea kilogramelor să aibă loc într-un mod sănătos. Lista de ingrediente este accesibilă oricărei persoane.

ADVERTISEMENT

Rețeta de omletă la cuptor a lui Carmen Brumă include următoarele produse: doi dovlecei, cinci ouă, trei fire de ceapă verde, 50 de grame de roșii uscate, două/trei linguri de mălai, trei linguri de semințe de floarea soarelui și, opțional, 4 măsuri de pudră de colagen. Mai departe, se taie mărunt legumele, se bat ouăle, peste se adaugă restul ingredientelor și se amestecă din nou.

Dacă ați urmat pașii indicați, nu mai aveți nevoie decât de o tavă. Pe aceasta așezați mai întâi o hârtie de copt și apoi turnați compoziția cu omletă, legume, mălăi și pudra de colagen. Se introduce tava în cuptor și se lasă omleta la gătit pentru 30-35 de minute.

ADVERTISEMENT

Odată ce a expirat jumătatea de oră sau cele 35 de minute, lăsați omleta să se răcească, acoperind-o cu un prosop de bucătărie. Va deveni moale și o puteți tăia cubulețe. Ulterior, ce vă rămâne, după ce ați mâncat, depozitați într-o caserolă pe care o puneți la frigider.

”Aveți nevoie de dovlecei, cinci ouă, ceapă verde, roșii uscate, două-trei lingurițe de mălai și mie îmi place să pun și pudră de colagen. Amestec toate ingredientele, le pun într-o tavă cu hârtie de copt și le pun la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute.

ADVERTISEMENT

Omleta e gata și e delicioasă. Îmi place să o tai în cubulețe și să o țin la frigider într-o caserolă de sticlă. Eu am presărat deasupra semințe de floarea soarelui, înainte de a introduce omleta la cuptor. E delicioasă, sănătoasă și sățioasă.”, a spus Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Salata dietetică recomandată de Carmen Brumă. Previne vergeturile

O altă rețetă utilă pentru diete, recomandată de Carmen Brumă, este o salată anti-vergeturi. Preparatul este compus din: morcovi cruzi, tăiați felii, bucăți de avocado, semințe de dovleac și bucăți de ardei gras. Toate acestea oferă senzația de sațietate și oferă o piele hidratată și fără vergeturi.

ADVERTISEMENT

”Salata asta anti-vergeturi are niște ingrediente care te ajută să ai pielea hidratată, strălucitoare, ajută la producția de colagen și elastină și este și foarte gustoasă și sățioasă”, a spus Carmen Brumă, într-o altă postare, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT