Life

Cum poți preveni apariția ridurilor chiar în timpul somnului. Trucul dezvăluit de o femeie

Metoda prin care poți preveni apariția ridurilor chiar în timpul somnului. Trucul util dezvăluit de o creatoare de conținut.
21.05.2023 | 21:53
Cum poti preveni aparitia ridurilor chiar in timpul somnului Trucul dezvaluit de o femeie
Cum poți preveni apariția ridurilor chiar în timpul somnului. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie a dezvăluit cum poți să previi apariția ridurilor fără prea mult efort, chiar în timpul somnului. Nu ai nevoie de creme, loțiuni și tratamente costisitoare. Este un sfat pe care îl poți aplica oricând.

Trucul prin care poți preveni apariția ridurilor chiar în timpul somnului. Tot ce trebuie să faci

O influenceriță din SUA, recunoscută pentru postările sale despre diverse trucuri de îngrijire a pielii, este foarte apreciată de urmăritori. Isabelle are 31 de ani, dar arată “pe jumătate din vârsta ei”.

ADVERTISEMENT

Femeia are un sfat mai puțin obișnuit pentru a reduce ridurile. Nu este vorba despre ceva sofisticat și costisitor, ci despre un truc foarte simplu. Totul are legătură cu felul în care dormi.

Isabella a povestit, într-un clip video postat pe Tik Tok, că secretul ei a fost să se obișnuiască să doarmă pe spate. Acest obicei nu este deloc simplu pentru cele mai multe persoane, care obișnuiesc să doarmă pe o parte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, creatoarea de conținut adaugă role de prosoape de hârtie în fața de pernă. Dormitul pe o parte nu este benefic pentru piele, așa că Isabelle a venit cu o soluție pentru a putea dormi confortabil pe spate.

“Dacă dormi pe o parte, îți creezi riduri pe față. Și, ca o persoană de (aproape) 32 de ani, am reușit să mă obișnuiesc să dorm pe spate. Știu, însă că nu este atât de ușor pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai nevoie sunt niște prosoape de hârtie, o pernă și o față de pernă. Îți înghesui literalmente rolele de prosoape de hârtie într-o față de pernă. Și apoi le depărtezi și dormi cu capul în mijloc și capul tău nu se poate mișca”, a explicat aceasta în videoclip, potrivit Daily Star.

Care au fost reacțiile utilizatorilor

“Sunt extrem de obsedată de asta, este o nebunie!”, a mai spus Isabella. Internauții au apreciat trucul ei, despre care au spus că este “util și genial” pentru cei care aveau probleme cu dormitul pe spate.

ADVERTISEMENT

“Am încercat, dar nu pot, mă doare spatele atât de tare”, a fost comentariul unui utilizator, care nu s-a simțit bine după ce a urmat sfatul creatoarei de conținut.

În schimb, un alt utilizator a fost mulțumit, spunând că trucul lui Isabelle a fost de folos și pentru că a salvat bani. “Tocmai m-ai salvat de sute de dolari dați aiurea”, a scris internautul.

ADVERTISEMENT
Tags: