Life

Cum poți să ieși dintr-un grup de WhatsApp fără ca membrii să își dea seama. E simplu

Soluția pentru a ieși dintr-un grup de WhatsApp fără ca membrii să își dea seama. Oricine poate face acest lucru, fiind foarte simplu.
22.02.2023 | 20:05
Cum poti sa iesi dintrun grup de WhatsApp fara ca membrii sa isi dea seama E simplu
Cum poți să ieși dintr-un grup de WhatsApp fără ca membrii să își dea seama. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Cum poți să ieși dintr-un grup de WhatsApp fără ca membrii să își dea seama. De ce setări este nevoie pentru ca această opțiune să fie folosită.

Cum poți să ieși dintr-un grup de WhatsApp. Ce proceduri sunt pentru Android și iOS

Dacă ești într-un grup de Whatsapp și vrei să ieși din el, dar în cel mai discret mod, fără ca ceilalți să își dea seama de acest lucru, atunci noi avem soluția.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să ieși definitiv din grupul de Whatsapp, poți face acest lucru, dar fără ca ceilalți membri să știe sau să fie nootificați.

Poți ieși din grup folosind pictograma cu trei puncte din dreapta ecranului de la telefon. Apăsați pe aceasta și după care selectați Exit.

ADVERTISEMENT

După aceea veți vedea un mesaj care spune că „Numai administratorii grupului vor primi o notificare că ați părăsit grupul”, așadar opțiunea este valabilă pentru toată lumea, mai puțin administratorii acestui grup din care vreți să ieșiți.

Pentru utilizatorii de iOS, trebuie să glisați spre stânga grupul din care doriți să ieșiți, iar apoi să apăsăm pe More. După aceea ne va apărea și secțiunea Leave, prin care putem să părăsim grupul.

ADVERTISEMENT

Și aici va apărea aceeași notificare ce ne atenționează că administratorul sau administratorii grupului vor primi notificarea că am decis să ieșim din grupul respectiv de Whatsapp.

Ce modificări a mai făcut Whatsapp

Whatsapp a mai făcut recent modificări și în ceea ce privește apelurile video. Astfel, a apărut o veste bună pentru cei cărora le place să comunice în acest fel.

ADVERTISEMENT

Mai precis, Whatsapp a introdus posibilitatea de a ieși din aplicație și de a umbla în telefon pe orice altă aplicație sau setare, în timp ce apelul este menținut.

De asemenea, modificări au fost și pentru o altă opțiune Whatsapp lansată în urmă cu puțin timp, anume mesajele care expiră. Acum, utilizatorii pot să anuleze funcția de expirare a mesajelor.

ADVERTISEMENT
Tags: