Life

Cum poți să lucrezi la Poșta Română. Tinerii și studenții se pot angaja imediat

Cum poți să lucrezi la Poșta Română. Compania a lansat un program pentru tineri și studenți. Ce trebuie să faci pentru a te angaja.
04.07.2024 | 17:12
Cum poti sa lucrezi la Posta Romana Tinerii si studentii se pot angaja imediat
Ce să faci pentru a te angaja la Poșta Română. Sursa foto: Freepik, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce trebuie să faci ca să lucrezi la Poșta Română. Compania a lansat un program pentru tineri și studenți. Aceștia se vor putea angaja imediat. Anunțul făcut de companie.

Cum poți să lucrezi la Poșta Română. Este valabil mai ales pentru tineri și studenți

Studenții și absolvenții care vor să facă primul pas în carieră vor putea lucra la Poșta Română. Compania lansează un program de internship cu o durată de trei luni.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, tinerii care aplică la internship se vor implica în diferite activități, cum ar fi analiza datelor, asistarea la strategiile de comunicare și transformare digitală, precum și participarea la proiecte de îmbunătățire.

După ce perioada de internship va ajunge la final, tinerii au posibilitatea de angajare permanentă în cadrul Companiei Naționale Poșta Română.

ADVERTISEMENT

Compania nu a menționat, însă, cu cât vor fi plătiți tinerii care se vor înscrie în acest program. Anul trecut, la prima ediție a acestui internship, un tânăr era plătit cu 1.500 de lei, adică 50% din salariul de bază minim brut pe țară de atunci.

Plata se acorda proporțional cu numărul de ore lucrate. Cei interesați vor avea posibilitatea să se dezvolte din punct de vedere profesional și să învețe lucruri noi.

ADVERTISEMENT

“Viitorul Poștei Române este strâns legat de investiția în noile generații și de transformarea lor în liderii de mâine în domeniul serviciilor poștale și de curierat.

Suntem mândri să oferim studenților și absolvenților oportunitatea de a se dezvolta profesional”, a transmis Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

ADVERTISEMENT

Poșta Română se află într-un proces complex de modernizare, care presupune și o parte importantă de transformare digitală. În 2023, compania a obținut un profit în valoare de 12 milioane de lei.

Totodată, cifra de afaceri a ajun la 1,6 miliarde de lei, fiind astfel cu 8,2% mai mare față de 2022. Pentru anul 2024, Valentin Ștefan estimează o cifră de afaceri în valoare de 1,8 miliarde de lei.

Angajații Poștei Române au fost în grevă acum câteva luni

La începutul anului, angajații de la Poșta Română au fost în grevă, ca urmare a nemulțumirilor legate de salariu. Greva a fost demarată la nivelul Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) și s-a încheiat după ce a fost semnat noul Contract colectiv de muncă.

Contractul a fost înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti, după cum a anunțat Blocul Naţional Sindical.

După ce au avut loc negocierile, salariul minim din companie a crescut la 3.700 de lei brut, de la 1 iulie 2024, precum și o majorare a veniturilor în cuantum de 420 lei brut (salariu de bază plus spor de loialitate), în medie, de la 1 septembrie 2024.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI...
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”