Life

Cum poți să petreci de Halloween fără grija certificatului verde sau a COVID-ului! Soluții simple pentru o noapte de speriat

În pofida restricțiilor există variante la îndemâna oricui pentru a petrece de Halloween momente de neuitat alături de amici sau chiar de necunoscuți, fără să existe niciun risc de îmbolnăvire și fără nevoia de a prezenta un certificat verde.
27.10.2021 | 18:44
Cum poti sa petreci de Halloween fara grija certificatului verde sau a COVIDului Solutii simple pentru o noapte de speriat
Cum poți să petreci de Halloween fără grija certificatului verde sau a COVID-ului! Soluții simple pentru o noapte de neuitat Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prin intermediul aplicațiilor virtuale se pregătesc, deja, petreceri de Halloween fără să fie necesară prezența fizică într-un spațiu în care să existe riscul îmbolnăvirii. FANATIK vă propune câteva variante de a vă distra de pomină cu această ocazie.

Halloween virtual, soluția pentru o noapte de neuitat

Cum distanțarea fizică este necesară în această perioadă pentru a ne proteja cât mai mult pe noi și pe cei dragi în fața amenințării coronavirusului, organizarea unei petreceri de Halloween în spațiul virtual poate asigura o noapte de distracție ”scary” de neuitat.

ADVERTISEMENT

Iar variante pentru a pune la punct un asemenea eveniment sunt multe, platforme precum Zoom, Skype sau Google Meet pot asigura locul de ”întâlnire”. Există deja spații virtuale gata pregătite pentru petreceri de Halloween.

Ba chiar, dacă se dorește o petrecere de anvergură, prin conturile de socializare se poate strânge o ”echipă” formată din oameni care nu se cunosc, dar care vor să se distreze în seara de Halloween.

ADVERTISEMENT

Astfel, teambuilding.com propune câteva activități precum ”Vânătoarea de fantome în conacul bântuit”. Acolo, în castelul Winchester, recreat perfect în spațiul virtual, alături de amicii transformați în vânători de fantome, vei putea printr-o serie de puzzle-uri, coduri și indicii, să afli de unde tot apar înspăimântătoarele creaturi.

Iar în cazul în care nu se dorește socializarea în spațiul virtual, oricând se poate pune la punct o petrecere de Halloween acasă, cu un maraton de filme de groază. Producții cum sunt Al șaselea simț, Coșmar pe Elm Street, Halloween, Exorcistul sau Poltergeist sunt, cu siguranță, nimerite pentru o noapte albă.

ADVERTISEMENT

Distracție online pentru cei mici, de Halloween

Cei mici pot fi și ei răsfățați printr-o petrecere online. Trebuie doar ca părinții lor să se organizeze puțin și, punând mână de la mână, să pună la dispoziția celor mici credite pentru descărcări de aplicații sau carduri cadou online.

Iar cei mici, printr-una dintre aplicațiile de întâlniri video, precum Zoom, Skype, Google Meet sau WebEx, echipați corespunzător unei petreceri ”de speriat” să interacționeze cu cei de la capătul firului. Și, evident, pentru a obține ceea ce își doresc, să spună, conform tradiției, ”Ne dați sau nu ne dați”. Și, eventual, să mai fie și dispuși să răspundă la întrebări, ghicitori sau alte ”capcane” din partea donatorilor.

ADVERTISEMENT

Dacă această variantă pare prea complicată, există și alte soluții pentru un Halloween virtual pe care cei mici  – dar și cei mari – să nu îl uite și, eventual, să se distreze de minune.

Astfel, cum toate petrecerile de Halloween au nevoie de costume, se poate organiza și un concurs. Trebuie doar să fie stabilit un cod vestimentar obligatoriu, iar apoi, din aprecierile fiecăruia, se poate stabili un câștigător. Evident, nu înainte de a-și prezenta, în detaliu, costumația înspăimântătoare și de a imita vrăjitorul, monstrul, fantoma sau răufăcătorul întruchipat.

Ce petreceri de Halloween se țin în București

Pentru tradiționaliștii care, totuși, dețin un certificat verde și nu se tem că s-ar putea îmbolnăvi, de Halloween sunt organizate, totuși, și câteva petreceri cu prezență fizică în mai multe baruri sau cluburi de prin București.

Astfel, ca teme de petreceri sunt propuse Michael Jacksons Thriller – Halloween Special Tribute Show, Dungeons & Dragons Halloween Session, Metal Halloween Clitgore Apa Simbetii Vthos Gerrar, dar și ateliere de toamnă pentru copii sau Trick or Treat Halloween.

ADVERTISEMENT