Life

Cum poți să schimbi parola de la Facebook de pe telefon. Ce să faci dacă nu ți-o mai amintești

Cum poți modifica ușor parola de pe Facebook direct de pe smartphone. Care sunt pașii de urmat în această situație limită.
27.01.2023 | 08:15
Cum poti sa schimbi parola de la Facebook de pe telefon Ce sa faci daca nu tio mai amintesti
Cum poți modifica parola aplicației Facebook direct de pe smartphone. Pașii de urmat în această situație. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum poți să schimbi parola de la Facebook de pe telefon. Ce să faci dacă nu ți-o mai amintești. Rețeaua de socializare are câteva îndrumări pe care e bine să le respecți cu strictețe pentru a o putea folosi cu lejeritate.

Cum poți modifica parola aplicației Facebook direct de pe smartphone. Pașii de urmat în această situație

Facebook este o aplicație la care se conectează în fiecare zi 1,73 de miliarde de oameni din întreaga lume. În cazul în care ai uitat parola sau contul ți-a fost compromis / spart e bine să știi ce trebuie să faci pentru a putea prelua controlul.

ADVERTISEMENT

Procesul de modificare a parolei diferă de la un dispozitiv la altul, în funcție de telefonul fiecărui utilizator, dar este la fel de simplu și ușor în ambele cazuri.

Dacă te numeri printre cei care au iPhone, atunci trebuie să deschizi aplicația și să te asiguri că ești autentificat cu contul pentru care dorești schimbarea. Apasă butonul Meniu Facebook, cele trei linii orizontale din dreapta jos, pentru a afișa o listă de opțiuni de cont.

ADVERTISEMENT

Alege Setări și confidențialitate din partea de jos a ecranului, apoi atinge Setări în partea de sus. Următorul pas este să selectezi Securitate și autentificare, care se află în secțiunea de securitate. De aici alegi Schimbați parola.

Introduceți parola veche și cea nouă de două ori pentru a o confirma, chiar în câmpurile de editare. Conform The Sun, în cele din urmă trebuie să atingi Salvați modificările și întregul proces este finalizat.

ADVERTISEMENT

Cum schimbi parola de la Facebook dacă ai Android

A doua variantă de schimbare a parolei de la Facebook este pentru utlizatorii care au telefon cu Android. Pașii sunt similari cu cei de mai devreme, însă există câteva mici modificări.

  1. Deschide aplicația mobilă Facebook și asigură-te că ești autentificat cu contul pentru care vrei să modifici parola.
  2. Atinge cele trei linii orizontale din bara de navigare din partea de sus a ecranului.
  3. Alege apoi Setări și confidențialitate.
  4. Selectează Setări.
  5. Alege Securitate și autentificare.
  6. Următorul pas este să alegi: Schimbați parola.
  7. Se introduce parola veche și cea nouă de două ori pentru a fi confirmată, în câmpurile de editare.
  8. Ultimul pas este să Salvați modificările.
ADVERTISEMENT
Tags: