Life

Cum poți să vezi live video ce se întâmplă în casa Mireasă. Informație importantă pentru fanii emisiunii de la Antena 1

Mireasa, emisiunea matrimonială prezentată de Simona Gherghe, poate fi vizionată de telespectatori live video pe toate canalele dedicate postului tv.
03.09.2022 | 15:36
Cum poti sa vezi live video ce se intampla in casa Mireasa Informatie importanta pentru fanii emisiunii de la Antena 1
Mireasa, live video pe toate canalele postului Antena 1. Unde poate fi urmărită emisiunea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum poți să vezi live video ce se întâmplă în casa show-ului. Informație importantă pentru fanii emisiunii de la Antena 1, care a ajuns la sezonul 6. Premiera acestuia a avut loc în data de 29 august 2022.

Mireasa, live video pe toate canalele postului Antena 1. Unde poate fi urmărită emisiunea

Mireasa se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 și de la ora 17:00. Show-ul matrimonial, moderat de Simona Gherghe, poate fi urmărit de fani pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

ADVERTISEMENT

Publicul poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre participanți, dar și care sunt dialogurile dintre fetele și băieții care au plecat în căutarea dragostei adevărate.

De asemenea, cei din fața micilor ecrane pot fi părtași direct la poveștile de iubire din cel mai iubit reality show matrimonial.

ADVERTISEMENT

Sezonul acesta întâmpină noi concurenți dornici să lupte cu toate forțele și toată determinarea să-și găsească sufletul pereche. Filmările au loc într-o locație surprinzătoare din Turcia, dar și în casa din România.

Mireasa, sezonul 6. Declarațiile prezentatoarei Simona Gherghe

Mireasa, sezonul 6, este un show prezentat în continuare de Simona Gherghe. Frumoasa blondină a revenit pe micile ecrane cu forțe proaspete, după o scurtă vacanță petrecută alături de soțul său și cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Cei care au decis să-și găsească marea dragoste au plecat deja la drum. 9 fete și 8 băieți sunt gata să se cunoască mai bine pentru a ajunge în fața altarului.

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată”, a declarat moderatoarea de la Antena 1, pe Instagram.

ADVERTISEMENT