News

Cum poți să vezi serialul Chernobyl Online Subtitrat, chiar dacă n-ai HBO

04.06.2019 | 14:13
Cum poți să vezi serialul Chernobyl Online Subtitrat, chiar dacă n-ai HBO
Cum să vezi miniseria Chernobyl, dacă nu ai HBO

Game of Thrones a ajuns la final, însă HBO pare să fi găsit înlocuitorul ideal pentru serialul fenomen care a ținut cu sufletul la gură milioane de fani din întreaga lume, pe parcursul a opt sezoane pline de suspans și răsturnări de situație. Este vorba despre Chernobyl, cea mai recentă producție a renumitului canal TV.

Chernobyl, disponibil și pentru cei care nu au HBO

Miniseria care spune povestea marelui accident nuclear petrecut în urmă cu mai bine de 30 de ani, are cinci episoade, fiecare cu o durată de aproximativ o oră. Practic, producția își propune să reconstituie în amănunt una dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii.

Dacă v-am făcut curioși, însă nu aveți disponibil postul HBO în grila operatorului de programe, nu vă îngrijorați. Serialul poate fi urmărit oricând, prin intermediul platformei HBO GO. 2,99 euro pe lună va trebui să scoateți din buzunar pentru un abonament la acest serviciu de streaming, însă trebuie știut că în primele 30 de zile, accesul este gratuit și astfel vă puteți bucura de  episoadele Chernobyl, dar și de alte producții de succes.

HBO GO este serviciul de streaming al celebrului post TV
HBO GO este serviciul de streaming al celebrului post TV

Tot ce trebuie să știi despre Chernobyl, noua producție HBO

Noul serial cu care HBO își propune să cucerească fanii din întreaga lume a fost creat și scris de scenaristul Craig Mazin, acesta având, bineînțeles, ca sursă de inspirație, fapte reale. Practic, Chernobyl marchează prima producție cu puternice accente dramatice a unui cineast cunoscut mai degrabă pentru comedii. Regia îi aparține suedezului Johan Reck, de numele căruia se leagă mai multe episoade din Breaking Bad sau The Walking Dead.

Pe 26 aprilie 1986, în centrala nucleară Cernobîl din Ucraina, Uniunea Sovietică, s-a produs o explozie de proporții, care a avut efecte nu doar în zona respectivă, ci și la nivel global. Materialul radioactiv s-a răspândit  de-a lungul Belarusului, Rusiei și Ucrainei, ajungând chiar  până la țările scandinave și din Europa de Vest. Și România a resimțit atunci efectele acestei nenorociri. Câteva sute de oameni au murit, mulți s-au îmbolnăvit de-a lungul timpului, în timp ce alții au fost, pur și simplu, sacrificați pentru a împiedica răspândirea radiațiilor.

Bazându-se pe aceste fapte reale, Home Box Office în colaborare cu Sky și-a propus să creeze o miniserie tip documentar, prin care și cei mai tineri să descopere culisele unei tragedii rămase în istoria întregii omeniri. Totodată, povestea pune în lumină sacrificiul la care au fost nevoiți să recurgă europenii, pentru a evita un dezastru de proporții inimaginabile pe continent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri