News

Cum poți vedea Online Subtitrat serialul Casa del Papel (Money Heist) dacă nu ai Netflix

07.08.2019 | 13:46
Cum poti vedea Online Subtitrat serialul Casa del Papel Money Heist daca nu ai Netflix
Casa del Papel a ajuns la sezonul 3 și poate fi vizionat exlusiv pe Netflix. Sursa foto: cotidianul.md

Serialul spaniol Money Heist (Casa del Papel) a ajuns la sezonul trei și a devenit unul dintre cele mai vizionate seriale de pe platforma de streaming Netflix. Încă de pe 19 iulie de când a fost lansat sezonul trei din ”Casa del Papel” 34 de milioane de conturi au urmărit deja filmul, în doar 7 zile.

Unde poți viziona sezonul 3 al serialului Casa del Papel

Serialul ”Casa del Papel” aparține categoriei thriller și este creat în Spania având replicile exclusiv în limba spaniolă. Titlul serialului a fost tradus și pentru vorbitorii de engleză în ”Money Heist”. Serialul este produs și vizionat exclusiv pe Netflix și spune povestea unui grup de tineri care jefuiesc ”Fabrica de Monedă și Timbru din Spania”. Șeful grupului El Profesor se îndrăgosteșe însă de detectivul care anchetează cazul Raquel Murillo. Grupul de infractori se izolează timp de 11 zile, timp în care se pregătesc pentru spargerea fabricii.

”Casa del Papel” a fost lansat în decembrie 2017, iar la scurt timp a apărut și sezonul doi, în aprilie 2018. După ce serialul a fost urmărit de zeci de mii de iubitori de filme platforma de streaming Netflix a decis să continue povestea personajelor. Așadar, sezonul trei a fost lansat pe 19 iulie și are 8 episoade, în timp ce primul sezon a avut 13 episoade, iar sezonul doi, 9 episoade.

Casa del Papel va ajunge și la sezonul patru

Serialul ”Casa del Papel” a fost creat de Álex Pina pentru postul de televiziune spaniol Antena 3. Din distribuția serialului fac parte Ursula Corberó, Pedro Alonso, Paco Tous și Alba Flores. Platforma de streaming Netflix a confirmat deja că va apărea și sezonul patru al serialului. Nu se cunoaște o dată exactă, însă cel mai probabil următorul sezon va fi lansat în anul 2020.

Primul sezon din ”Casa del Papel” a avut inițial 9 episoade, dar după ce prima parte a fost adăugată catalogului internațional Netflix, pe 25 decembrie, primul sezon a ajuns să aibă 13 episoade.