Nicio categorie

Cum pregătesc islandezii meciul cu Nigeria: liber la sex înaintea jocului!

21.06.2018 | 17:11
Cum pregătesc islandezii meciul cu Nigeria. Au liber la sex cu o zi înaintea partidei
ADVERTISEMENT

Islandezii pregătesc într-un mod absolut de invidiat de către toţi fotbaliştii prezenţi la Campionatul Mondial meciul cu Nigeria. Este modul cel mai agreabil, care ar fi fost votat, cu siguranţă, în unanimitate de către toţi jucătorii şi de soţiile sau prietenele lor. Islandezii au liber la sex în ziua de joi, adică la exact 24 de ore înaintea partidei cu africanii!

Islanda a reuşit un excelent rezultat de egalitate în primul ei meci din istorie la un turneu final de Campionat Mondial, 1-1 cu una dintre favoritele la titlu, Argentina şi moralul insularilor este acum foarte ridicat. În acel meci Leo Messi nu l-a putut învinge de la punctul cu var pe islandezul Halldarsson.

ADVERTISEMENT

Islandezii pregătesc într-un mod original meciul cu Nigeria

Soţiile şi prietenele jucătorilor islandezi vor sosi la Volgograd, oraşul unde va avea loc meciul cu Nigeria, abia în dimineaţa zilei de joi. Întrebat la conferinţa de presă dacă au interdicţie la sex căpitanul Islandei, Aron Gunnarsson, a răspuns râzând: “Pentru moment, da”, dar imediat selecţionerul Hallgrimsson a explicat situaţia: ”Cel puţin, atât timp cât soţiile nu au sosit. Nu, sexul nu e interzis, e o prostie”. 

Cum pregătesc islandezii meciul cu Nigeria . Soţiile şi iubitele jucătorilor sunt de joi la Volgograd şi se vor întâlni cu jumătăţile lor
Cum pregătesc islandezii meciul cu Nigeria . Soţiile şi iubitele jucătorilor sunt de joi la Volgograd
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri