Fotbal intern

Cum pregătește Dusan Uhrin meciul cu FC Voluntari, decisiv pentru calificarea în play-off! Decizie curioasă cu trei ore înainte de meci. Puljic out. EXCLUSIV

09.02.2020 | 13:01
Cum pregateste Dusan Uhrin meciul cu FC Voluntari decisiv pentru calificarea in playoff Decizie curioasa cu trei ore inainte de meci Puljic out EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Dinamo București, Dusan Uhrin, pregătește intens meciul cu FC Voluntari, decisiv pentru calificarea în play-off, iar FANATIK a aflat echipa de start pe care o va alinia cehul.


UPDATE, 9 februarie, ora 15:01 / Dusan Uhrin a luat o decizie curioasă cu trei ore înainte de meciul de la Voluntari și a decis să înceapă cu Mihai Popescu titular și să-l lase doar pe banca de rezerve pe căpitanul Ante Puljic. Decizia este bizară, mai ales că la antrenamentul de sâmbătă seară s-a lucrat cu croatul între titulari.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru curios este faptul că Mihai Popescu a revenit în grațiile cehului deși la finalul anului a provocat tensiune la club și în perioada de transferuri din această iarnă a refuzat să plece la FC Voluntari.


Cum pregătește Dusan Uhrin meciul cu FC Voluntari, decisiv pentru calificarea în play-off

Dinamo trebuie să câștige toate partidele rămase de juca din sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1 și să sper că formațiile aflate deasupra sa în clasament se vor încurca pentru a nu rata a treia oară consecutiv participarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo urmează un meci decisiv pentru play-off, în deplasare cu FC Voluntari, iar FANATIK a aflat primul ”11” pe care îl va trimite în teren Dusan Uhrin. Cehul va face o singură schimbare față de echipa de start din victoria cu Astra Giurgiu.

Răuță i-a luat fața lui Filip

Față de etapa trecută, tehnicianul ceh îi va avea la dispoziție și pe Ante Puljic, Laurențiu Corbu și Ioan Filip, toți reveniți după suspendări, dar doar croatul va începe titular, urmând a-i lua locul în centrul defensivei lui Mihai Popescu.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi reveniți, Laurențiu Corbu și Ioan Filip, vor lua loc pe banca de rezerve. Dacă la Corbu nu este nicio surpriză, Dusan Uhrin s-a declarat mulțumit de prestația lui Alexandru Răuță la jocul cu Astra și a decis să meargă tot pe mâna lui și să-l țină rezervă pe Filip.

Puljic, singura schimbare față de echipa cu Astra

În aceste condiții, cei 11 jucători dinamoviști care vor începe meciul de la Voluntari sutn următorii: Piscitelli – Kostrna, Puljic, R. Grigore, Skovajsa – Mrzljak, Răuţă – Mihaiu, Fabbrini, Sorescu – Perovic.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo, orice rezultat în afara victoriei este un pas mare spre o nouă ratare a participării în play-off1. În acest moment, ”câinii” sunt la șase puncte de Gaz Metan Mediaș, ocupanta locul 6 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga, și la cinci de FC Botoșani, aflată pe 7, dar care nu a jucat încă în etapa a 24-a.

Sorescu, aproape de plecarea de la Dinamo

Partida FC Voluntari – Dinamo București, din etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 17:00. Întâlnirea de pe arena ”Anghel Iordănescu” va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Dinamo este foarte aproape să mai piardă un jucător important. FANATIK a aflat că există  două oferte de transfer pentru Deian Sorescu, ambele din prima divizie rusă. Este vorba despre FK Ufa și Ural Ekaterinburg, iar negocierile se desfășoară în paralel.

ADVERTISEMENT