Fotbal intern

Cum pregăteşte Dusan Uhrin meciul cu FCSB! Slavko Perovic va fi titular în “Derby de România”. EXCLUSIV

15.02.2020 | 22:13
Cum pregateste Dusan Uhrin meciul cu FCSB Slavko Perovic va fi titular in Derby de Romania EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă împotriva FCSB-ului duminică, de la ora 20:00, în “Derby de România”. “Câinii” nu mai au nicio şansă la calificarea în play-off, însă speră să îşi mai spele din “păcate” cu o victorie împotriva rivalilor. Dusan Uhrin s-a decis în linii mari asupra echipei pe care o va folosi în derby, iar singurele semne de întrebare sunt în apărare.


(P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 4,70 este cota pentru ”x și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Cum pregăteşte Dusan Uhrin meciul cu FCSB! Perovic revine în primul “11”

Deşi a avut câteva mici probleme la gât, Slavko Perovic s-a antrenat normal în ultimele zile şi va fi titular în derby-ul cu FCSB. Singurele semne de întrebare rămân în linia de apărare, Uhrin fiind în criză de soluţii după suspendările lui Skovajsa şi Popescu.

ADVERTISEMENT

Astfel, în apărarea lui Dinamo are mari şanse să îşi facă apariţia Andrei Sin, cel care nu a mai jucat pentru “câini” din luna august. Fundaşul stânga s-a accidentat în meciul tur cu Chindia Târgovişte, pierdut de “câini” cu 2-3 şi de atunci nu a mai prins echipa.

Apărarea îi dă bătăi de cap lui Uhrin: intră Sin sau Kylien?

Însă, Uhrin nu este încă hotărât pentru că la ultimul antrenament de sâmbătă i-a rotit pe Kylien şi Kostrna. Astfel, o altă formulă în care ar putea juca ar fi cu Szabolcs Kylien pe postul de fundaş dreapta şi Kostrna trimis în stânga, caz în care ar sări din schemă Sin.

ADVERTISEMENT

În poartă va fi italianul Piscitelli, iar cuplul de fundaşi centrali va fi Ante Puljic – Ricardo Grigore. “Ricci” va juca în primul derby din cariera sa, până acum fiind rezervă neutilizată în duelurile cu roş-albaştrii.

Echipa lui Dinamo împotriva FCSB-ului (4-2-3-1): Piscitelli – Kostrna, Puljic, Grigore, Sin – Răuţă, Mrzljak – Mihaiu, Fabbrini, Sorescu – Perovic. Antrenor: Dusan Uhrin Jr. 

ADVERTISEMENT

Fanii se pregătesc de show în tribune!

La închidere vor juca Răuţă şi Mrzljak, iar linia de trei din spatele lui Perovic va fi formată din Mihaiu, Fabbrini, Sorescu. Însă, pentru Uhrin, cele mai mari probleme sunt pe faza de apărare, fiind forţat să îl folosească ori pe Sin, care nu a mai jucat din august, ori pe Kylien, care nu a apucat să debuteze la “câini”.

Este un meci cu o încărcătură specială pentru fanii lui Dinamo, care se mobilizează să umple Peluza PCH şi toată tribuna a II-a de pe Arena Naţională. De cealaltă parte, FCSB va fi încurajată de una dintre cele mai numeroase galerii din ultimii ani după ce o parte dintre fanii de la Peluza Nord şi-a anunţat revenirea.

ADVERTISEMENT
  • 1 victorie în ultimele 5 etape are Dinamo (2-0 cu Astra)
  • 39 de goluri a încasat echipa lui Uhrin până acum

 

ADVERTISEMENT
Tags: