Fotbal intern

Cum pregătește Gică Hagi meciul cu CFR Cluj din Supercupa României. Vor apărea nume noi în primul 11! EXCLUSIV

03.07.2019 | 13:08
Gică Hagi alături de jucătorii de la Viitorul. Cum pregătește meciul cu CFR Cluj din Supercupa României. Sursă foto: sportpictures.eu

FC Viitorul Constanța se va duela cu CFR Cluj, sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, iar Gică Hagi pregătește partida din Supercupa României fără jucătorii care au evoluat cu echipa națională a României U21 la Campionatul European găzduit de Italia și San Marino.

Cum pregătește Gică Hagi meciul cu CFR Cluj din Supercupa României

FANATIK a aflat că Gică Hagi a hotărât ca jucătorii care au jucat pentru echipa națională a României U21 la EURO 2019 să intre într-o scurtă vacanță și el să se bazeze pe fotbaliștii care au efectuat stagiul de pregătire din Brașov la partida din Supercupa României.

Astfel, în primul unsprezece al Viitorului pentru meciul cu CFR Cluj din Supercupa României vor apărea jucători care nu au primit foarte multe șanse până în prezent, toate acestea deoarece Ianis Hagi, Virgil Ghiță, Radu Boboc și Andrei Ciobanu au primit câteva zile libere din partea “Regelui”, iar Denis Drăguș se recuperează după accidentarea suferită în cantonamentul susținut cu România U21 înaintea turneului final.

Ionel Ganea, George Ganea, Ianis Hagi și Gică Hagi alături de trofeul câștigat în Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionel Ganea, George Ganea, Ianis Hagi și Gică Hagi alături de trofeul câștigat în Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu

Gică Hagi a lăsat Viitorul pentru EURO 2019

Gică Hagi și-a lăsat echipa pe mâinile secundului Cătălin Anghel pe perioada Campionatului European U21, toate acestea deoarece “Regele” a ales să meargă la meciurile României U21 pentru a-i vedea pe tricolorii mici la treabă. Asta nu e tot! Fostul internațional român a intrat într-o scurtă vacanță la finalul EURO 2019, dar a fost ținut la curent cu tot ceea ce se întâmplă la echipă.

FC Viitorul Constanța speră să câștige prima Supercupă din istoria clubului, după ce a luat campionatul și Cupa României, iar CFR Cluj ar putea să intre în posesia celui de-al 4-lea trofeul. Campioana României a mai câștigat Supercupa de trei ori până în prezent.

Meciul din Supercupa României va avea loc sâmbătă, 6 iulie, ora 20.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, iar biletele pentru acest costă 15 lei la peluze, 30 de lei la tribune și 200 de lei la zona VIP. Tichetele au fost puse la vânzare online de pe 26 iunie, iar de pe 1 iulie se pot achiziționa de la casieria stadionului din Ploiești.