Fotbal intern

Cum pregăteşte Mihai Teja răzbunarea pe Gigi Becali în FCSB – Poli Iaşi: “Asta vom încerca”

16.08.2019 | 18:54
Cum pregateste Mihai Teja razbunarea pe Gigi Becali in FCSB  Poli Iasi Asta vom incerca

Mihai Teja este pregătit de o reîntâlnire cu Gigi Becali la meciul FCSB – Poli Iaşi. Cele două se vor duela duminică, de la ora 21:00, în etapa a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Antrenorul formaţiei din Copou speră că va obţine o victorie pe terenul vicecampioanei României, care joacă meciurile de acasă la Piteşti în campionat.

Mihai Teja, mesaj pentru Gigi Becali înainte de FCSB – Poli Iaşi: “A fost o perioadă frumoasă pentru mine”

Înainte de FCSB – Poli Iaşi, Mihai Teja i-a transmis, indirect, un mesaj lui Gigi Becali. Antrenorul moldovenilor a susţinut că perioada petrecută pe banca tehnică a vicecampioanei României a fost una frumoasă, dar că vrea să câştige toate meciurile că actuala formaţie.

“Nu am nicio apăsare. V-am spus, a fost o perioadă frumoasă pentru mine acolo. Acum sunt la Poli Iaşi, încerc să îmi fac treaba, încerc să câştig fiecare meci, încercăm să ajungem cât mai sus în clasament şi să construim o echipă competitivă, o echipă bună. După primele cinci etape e bine. Încă nu am realizat nimic. Am făcut lucruri bune, băieţii au făcut lucruri bune până acum, s-au antrenat bine, încearcă să pună în practică ceea ce discutăm şi ceea ce facem la antrenament”, a declarat Mihai Teja.

Cum pregăteşte Mihai Teja răzbunarea pe Gigi Becali în FCSB - Poli Iaşi (sursă foto: sportpictures.eu)
Cum pregăteşte Mihai Teja răzbunarea pe Gigi Becali în FCSB – Poli Iaşi (sursă foto: sportpictures.eu)

Victoria cu Dinamo le-a ridicat moralul jucătorilor lui Mihai Teja

Poli Iaşi a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar rezultatul a creat o emulaţie în jurul echipei din Copou. În plus, tehnicianul de 40 de ani a susţinut că FCSB are şanse egale cu Vitoria Guimaraes pentru calificarea în grupele Europa League.

“Pe mine, pe de o parte, mă bucură, pentru că după victoria cu Dinamo urmează un nou meci tare şi motivaţia şi adrenalina jucătorilor va fi sută la sută. Şi sper să facem un meci bun. Au un lot valoros, un lot destul de mare şi cred că au cu cine să schimbe. Îşi doresc cu siguranţă să câştige, pentru că s-au depărtat destul de mult de cei de la CFR Cluj. Ei sunt în lupta pentru titlu şi îşi vor dori să câştige acest meci. Îi respectăm, dar nu ne este teamă. Încercăm să dăm tot ce avem mai bun. Ei sunt şi în lupta pentru grupe şi au şanse mari să se califice. Eu cred că au şanse egale cu cei de la Vitoria Guimaraes”, a mai precizat Mihai Teja.

Tags: