Sporturi

Cum pregătește Tyson Fury revanșa cu Deontay Wilder: „Mănânc de șase ori pe zi, beau opt litri de apă și țin nivelul testosteronului ridicat!”

14.01.2020 | 18:52
Cum pregateste Tyson Fury revansa cu Deontay Wilder Mananc de sase ori pe zi beau opt litri de apa si tin nivelul testosteronului ridicat
ADVERTISEMENT

Tyson Fury va lupta din nou cu Deontay Wilder, după ce primul meci disputat la sfârșitul lui 2018 s-a terminat la egalitate de puncte. Cu mai bine de o lună înaintea disputei, Fury dezvăluie modul în care va efectua pregătirea, printre metode numărându-se și una mai puțin obișnuită, care are rolul de a-i menține nivelul testosteronului ridicat.

Tyson Fury, pregătire inedită pentru meciul cu Deontay Wilder

Tyson Fury l-a provocat în 2018 pe Deontay Wilder pentru disputarea centurii WBC la categoria grea, însă boxerul american a reușit să își păstreze titlul după un meci ce a fost declarat remiză, 113 – 113.

ADVERTISEMENT

Acum, la mai bine de un an distanță, Tyson Fury va lupta din nou cu Deontay Wilder, iar modul în care se va pregăti este cel puțin interesant. Sportivul englez dezvăluie că va va mânca de șase ori pe zi, va încerca să bea opt litri de apă pe zi și să își mențină nivelul testosteronului cât de sus se poate, iar în meciul cu americanul nu concepe alt rezultat decât victoria prin KO.

Fac foarte multe lucruri în această perioadă de pregătire pe care nu le-am mai făcut înainte. Mănânc cinci sau șase mese și beau opt litri de apă în fiecare zi. Dacă e ceva ce îmi va împinge limitele, sunt dispus să încerc.

ADVERTISEMENT

Mă masturbez de șapte ori zilnic, să-mi țin nivelul testosteronului ridicat. Nu mă gândesc la meciul din februarie la o decizie la puncte, am avut prea multe, nouă. Mă duc în Statele Unite pentru o victorie prin knockout, ar fi a 22-a din carieră”, a declarat Tyson Fury, conform Daily Mail.

Peste 17.000 de spectatori au asistat la primul meci

Prima confruntare dintre Tyson Fury și Deontay Wilder a avut loc în decembrie 2018, în „Staples Center” din Los Angeles, California. În fața a peste 17.000 de spectatori, cei două sportivi au luptat 12 runde, la finalul cărora s-a decis egalitate, 113 – 113.

ADVERTISEMENT

Spectatorii prezenți au huiduit decizia, considerând că Tyson Fury merita victorie și, în același timp, obținerea centurii WBC la categoria grea.

În meciul din urmă cu un an și o lună, boxerul englez a reușit 84 dintre cele 327 de lovituri, un procentaj de 26%, în timp ce Wilder a lovit de 71 de ori, 17% din cele 430 de încercări.

ADVERTISEMENT