Gabriela Cristea a dezvăluit secretul pentru cele mai pufoase gogoși. Rețeta vedetei este una extrem de simplă și oricine o poate face acasă, iar rezultatul este un preparat fraged, dar și dulce.
În ultimele luni, Gabriela Cristea a devenit foarte activă în bucătărie. Vedeta prepară cozonaci, pe care îi și vinde și totodată se ocupă și de multe alte preparate. Iar multe dintre ele ajung să fie prezentate și pe pagina sa de socializare.
Soția lui Tavi Clonda le povestește fanilor trucurile sale pentru preparate delicioase. Iar de această dată, ea a preparat gogoși. Rețeta este una simplă, iar rezultatul este unul cu adevărat delicios.
Gabriela Cristea le promite fanilor că vor obține cele mai pufoase gogoși dacă preparată această rețetă. Aluatul folosit este unul de cozonac, iar acest lucru face diferența când vorbim despre produsul final.
Lista de ingrediente pe care se bazează vedeta este următoarea:
În ceea ce privește modul de preparare, Gabriela Cristea zdrobește drojdia, iar apoi adaugă o lingură de zahăr și câteva linguri de lapte. Totul se amestecă bine, iar deasupra se adaugă o mână de făină.
Mai departe, se pun într-un bol trei gălbenușuri alături de trei ouă întregi. Acestea vor fi amestecate cu zahăr, iar mai apoi se adaugă și amestecul cu drojdie și restul de lapte. Pentru a obține cele mai pufoase gogoși, aluatul se mixează bine, iar apoi se adaugă treptat o jumătate de cantitate de făină.
Restul de făină rămasă se amestecă cu sare și se pune în compoziție. Gabriela Cristea lasă apoi aluatul deoparte timp de 5 minute, iar după ce timpul a trecut adaugă uleiul și untul topic și frământă bine.
Ulterior aluatul se împachetează și se lasă la dospit o oră. După ce a crescut se întinde, se taie în formele dorite și se pune prăjit. Gogoșile se scot după câteva minute și se pudrează cu zahăr.
Iar Gabriela Cristea este extrem de încântată de rezultat. Totodată, vedeta spune că pentru textura dorită e nevoie de o făină de calitate superioară 000. Aceasta va oferi cele mai bune rezultate când vine vorba de astfel de preparate.