Sport

Cum puteai câștiga o avere pe meciurile din Liga Națională! Cota pentru 1X era 20,00. Surpriza sezonului

18.02.2021 | 15:13
Cum puteai castiga o avere pe meciurile din Liga Nationala Cota pentru 1X era 2000 Surpriza sezonului
ADVERTISEMENT

Meciul dintre U Cluj și Gloria Bistrița a furnizat una dintre cele mai mari surprize din acest sezon în Liga Națională de Handbal. U Cluj, echipă care s-a prezentat la Sfântu Gheorghe doar cu 10 jucătoare și care până în această etapă avea 8 înfrângeri din 8 etape disputate, a învins Gloria Bistrița cu 25-24. 

Clujencele au venit la Sfântu Gheorghe ca victime sigure, mai ales că Gloria Bistrița este una dintre cele mai puternice echipe din campionat și care are pretenții de a participa în cupele europene. Însă, pe teren lucrurile au stat diferit.

ADVERTISEMENT

Cum puteai câștiga o avere pe meciurile din Liga Națională! U Cluj a făcut surpriza sezonului

“U” a evoluat curajos și cele 10 jucătoare disponibile au reușit să se autodepășească în această confruntare. Începutul a fost echilibrat, însă Gloria părea că este în controlul confruntării. Clujul a ținut însă aproape și a avut meritul de a nu fi cedat chiar și când echipa lui Horațiu Pașca a avut momente bune de joc.

La casele de pariuri, înainte de meci, U Cluj era victimă sigură. Astfel, o victorie a “studentelor” a avut cota 25,00, șansa dublă 1x avea cota 20,00, iar un succes al celor de la Gloria Bistrița era cotat de 1,03 de unele case de pariuri, în timp ce altele nu aveau în ofertă această variantă.

ADVERTISEMENT

Gloria Bistrița a condus la pauză! Nimic nu trăda nebunia din repriza secundă

După primele 30 de minute, Gloria Bistrița a condus cu 3 goluri (17-14) și părea că în a doua repriză, diferența se va mări. Nimeni nu credea că U Cluj poate rezista din punct de vedere fizic, mai ales că nu prea existau opțiuni pentru tehnicianul oaspeților.

Însă, cele 10 jucătoare au jucat prin rotație și evoluția lui U Cluj a crescut în intensitate în loc să scadă. Gloria Bistrița și-a făcut singură meciul greu, prin ratări foarte ușoare și care ar fi trebuit evitate la acest nivel.

ADVERTISEMENT

Între minutele 35 și 45, Gloria Bistrița nu a marcat și le-a permis “studentelor” să vină aproape. U Cluj a gestionat perfect finalul. A reușit să egaleze de la -2 și apoi să preia conducerea în ultimele minute.

Aruncarea de la 9 metri din ultima secundă pentru U Cluj
Aruncarea de la 9 metri din ultima secundă pentru U Cluj

U Cluj rămâne ultima în clasament

Meciul s-a încheiat cu o imensă surpriză. U Cluj a rezistat ultimului atac al celor de la Gloria Bistrița și au încins pe teren o horă a bucuriei. De cealaltă parte a terenului se afla privirea pierdută a lui Horațiu Pașca, cel care nu a înțeles cum a putut pierde acest meci.

ADVERTISEMENT
Bucuria de la final a jucătoarelor de la U Cluj
Bucuria de la final a jucătoarelor de la U Cluj

U Cluj rămâne pe ultimul loc după această victorie cu 3 puncte, primele adunate în acest sezon. De cealaltă parte, Gloria Bistrița ratează șansa de a urca până pe locul 4 și ocupă în acest moment locul 6 cu 15 puncte.

  • 1 victorie în 9 etape are U Cluj
  • 25,00 era cota pentru un succes al “studentelor”

 

ADVERTISEMENT
Tags: