News

Cum putem avea un sejur ieftin pe litoralul românesc. În Mamaia sunt locuri unde se poate mânca cu 30 de lei

Deși prețurile de pe litoralul românesc par de cele mai multe ori mai mari decât în alte țări, aflați că și aici puteți avea un sejur ieftin. În Mamaia o masă poate costa și 30 de lei.
19.06.2022 | 22:26
Cum putem avea un sejur ieftin pe litoralul romanesc In Mamaia sunt locuri unde se poate manca cu 30 de lei
Cum putem avea un sejur ieftin la mare. Sursa foto: Mera Hotels
ADVERTISEMENT

Chiar dacă litoralul românesc are prețuri mai mari decât Grecia sau vecinii bulgari, aflați că și aici vă puteți bucura de un sejur ieftin. Sunt locuri unde puteți lua masa cu doar 30 de lei.

Cum putem mânca ieftin pe litoralul românesc

Potrivit Antena 3, se poate mânca pe săturate în Mamaia cu suma de 30 de lei, la o autoservire, pentru o singură persoană. Dacă doriți în plus desert și băutură, deja se pune problema unui cost mai mare, până la 70 de lei.

ADVERTISEMENT

O bere în această stațiune variază ca preț: pornește de la 7 lei și poate atinge 30 de lei, mai înspre nord. Un mic ajunge la 7 lei, iar 22 lei o shaorma cea mai ieftină.

La capitolul cazare, în Mamaia se poate găsi o cameră cea mai ieftină, la trei stele, cu nu mai puțin de 350 de lei. Însă, sunt cazări mai ieftine în Eforie nord sau în Jupiter, cu 200-250 de lei.

ADVERTISEMENT

La Neptun prețul este și mai mic. Pentru o cameră se poate achita 120 lei pe noapte, la două stele, fără mic dejun. Se poate plăti și 500 de lei, la patru stele. La aceste costuri se adaugă și cel al combustibilului, dacă vă deplasați cu mașina.

În ceea ce privește un șezlong, poate costa 20 de ei, iar un baldachin 100 sau 150 lei, în zona de nord. În Eforie nord, Jupiter, Saturn sau Neptun se poate mânca cel mai ieftin.

ADVERTISEMENT

Ce strategie de marketing au găsit hotelierii pentru a-i face pe turiști să cumpere cazare pentru mai mult de două nopți

Potrivit Stirile Protv, hotelierii de la mare nu mai sunt dispuși să ofere doar două nopți de cazare, în weekend. Ei pun la dispoziție oferte pentru mai multe zile. Însă, oamenii ar fi iritați de această strategie de marketing.

”Dacă se face acum rezervare pe o noapte, de exemplu, tariful este de 180 de lei. Dacă se face pe două nopți, tariful este de 300 de lei, dar dacă alegeți un sejur de cinci nopți o să fie 600 de lei”, spune Adrian Vâlcu, manager hotel de patru stele.

ADVERTISEMENT

”Practic te obligă să plătești o seară în plus. Mulți nu pot sta, vin pe weekend vineri, sâmbătă, iar pe duminică pleacă”, a declarat un turist.

ADVERTISEMENT