Cum a ratat Manchester United transferul lui Alvaro Morata. Mourinho a dezvăluit totul!

Claudiu Melinte   
în STIRI INTERNATIONALE
15/07/2017, 12:20
Cum a ratat Manchester United transferul lui Alvaro Morata. Mourinho a dezvăluit totul!

Alvaro Morata a fostul unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti în această iarnă, însă atacantul a ales să rămână la Real Madrid, în ciuda faptului că nu a prins prea multe minute acolo în ultimul sezon.

Alvaro Morata a fost dorit şi la Manchester United. ”Diavolii” au făcut o ofertă concretă pentru serviciile fotbalistului în vârstă de 24 de ani. Real Madrid a refuzat oferta, însă le-a transmis englezilor suma pentru care îl vor elibera pe Morata.

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a oferit detalii suplimentare despre negocierile dintre cele două echipe pentru transferul lui Alvaro Morata.

“Nu e cinstit să vorbesc despre jucătorul altei echipe, dar pot totuşi să vă zic cum au stat lucrurile. Am fost interesaţi de jucător şi toată lumea ştia asta. Real Madrid a cerut o sumă de bani şi nu putem noi să stabilim ce preţ are un jucător al altei echipe. Nu pot să-i critic nici pe cei de la Real, dar nici pe oficialii noştri. Ei au făcut o ofertă cinstită din punctul lor de vedere, dar nu s-a ajuns la un acord” a povestit portughezul

Închide ×