Life

Cum reușește Kate Middleton să se mențină slabă. Secretul Prințesei de Wales, dezvăluit de un specialist

Cum reușește Kate Middleton să se mențină slabă. Secretul Prințesei de Wales a fost dezvăluit de un specialist în nutriție.
03.10.2022 | 10:34
Cum reuseste Kate Middleton sa se mentina slaba Secretul Printesei de Wales dezvaluit de un specialist
Cum reușește Kate Middleton să se mențină slabă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton are o siluetă impecabilă, deși a născut de trei ori până acum, însă apelează la sfaturile unui consultant în nutriție pentru a se menține slabă.

Cum reușește Kate Middleton să se mențină slabă

Soția Prințului William este una dintre cele mai apreciate prezențe regale. Se distinge atât prin vestimentația fără cusur, cât și prin silueta impecabilă.

ADVERTISEMENT

Cu toate că are trei copii, dar și angajamente regale, prințesa reușește de fiecare dată să arate impecabil.

Prințesa de Wales are cinci mese pe zi și mănâncă și dulciuri, uneori. Cu toate acestea, Kate Middleton nu se înfometează, ci are o dietă echilibrată.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului William apelează la specialista în nutriție Louis Parker pentru a se menține în formă. Aceasta este cea care se ocupă de dieta urmată de prințesă și care o ajută să arate atât de bine, la 40 de ani.

Regimul lui Kate Middleton constă în cinci mese pe zi, dintre care trei principale și două gustări. Este important ca toate mesele să fie bogate în proteine și legume, mai ales cele crude, pline de fibre, notează antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Printre alimentele consumate de Prințesa de Wales se numără kale și kombucha, dar și gustările dulci.

Fiecare masă trebuie să includă proteine, dar și carbohidrați cu indice glicemic scăzut. ,Mesele lui Kate Middleton conțin, totodată, și o cantitate mică de grăsimi sănătoase, cum ar fi peștele gras, care îi oferă doza necesară de Omega-3.

ADVERTISEMENT

Printre alimentele preferate ale lui Kate Middleton se numără puiul fript, salata tabouleh, ceviche-urile și legumele. Prințesei îi place și curry-ul, un condiment care nu lipsește din felurile de mâncare de la palat.

Nutriționistul Louise Parker îi recomandă Prințesei de Wales multe fructe și legume. Este important ca acestea să fie proaspete.

În afară de dieta potrivită, Kate Middleton practică și exerciții fizice potrivite pentru se menține în formă. Programul de antrenamente al prințesei este bine pus la punct, aceasta fiind pasionată de yoga și pilates potrivit newidea.com.au.

La ce trebuie să renunțe Kate Middleton de când a devenit Prințesă de Wales

După decesul Reginei Elisabeta a II-a, William și Kate au devenit Prințul și Prințesa de Wales. Cu acest nou titlu, Kate Middleton este nevoită să respecte anumite reguli și să renunțe la unele lucruri din garderoba sa.

Soția Prințului William trebuie să fie și mai atentă la aparițiile publice. Acest lucru înseamnă să renunțe la anumite ținute, printre care și rochiile cu buline.

Kate Middleton trebuie să adopte un stil mai sobru, dar nu anost, după cum a explicat Miranda Holder, expertă în regalități și modă, scrie okmagazine.ro.

Rochiile pe care le va purta de acum încolo vor fi înlocuite cu unele din materiale mai groase și mai puțin colorate, dar potrivite cu silueta ei subțire.

Mai mult, Prințesa de Wales nu mai poate purta accesorii în păr. Acestea trebuie înlocuite cu pălării impozante.

ADVERTISEMENT