Life

Cum reușește Maria Constantin să slăbească. Ce secret are cântăreața de muzică populară

Maria Constantin are greutatea care o ajută să se simtă excelent în propria piele, dar cum a dat jos kilogramele în plus? Vedeta a spus ce a făcut în acest sens.
22.06.2022 | 12:00
Cum reuseste Maria Constantin sa slabeasca Ce secret are cantareata de muzica populara
Ce secret are Maria Constantin legat de slăbit: ”Încerc să mă mențin din alimentație”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a dezvăluit cum reușește să slăbească atunci când se îngrașă. Cântăreața are un secret care ține foarte mult de alimentație, dar recunoaște că este și adepta produsele de slăbire și întreținere.

Ce secret are Maria Constantin legat de slăbit: ”Încerc să mă mențin din alimentație”

Maria Constantin este foarte atentă la produsele alimentare pe care le consumă, precizând că se limitează la o singură masă. Pe parcursul zilei artista ia diferite gustări, în special compuse din fructe și iaurturi.

ADVERTISEMENT

„Îmi primul rând cred că de la foame. Într-adevăr mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural, dar în principiu foamea, dacă nu mănânci nu te îngrași.

De obicei mănânc decât o masă pe zi, încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest mai iau mici gustări, fructe, iaurt.

ADVERTISEMENT

Încerc să mă mențin din alimentație”, a mărturisit cântăreața de muzică populară într-o emisiune, scrie spynews.ro.

Maria Constantin, intervenție la nivelul bustului

Maria Constantin are o siluetă de invidiat și o talie de viespe pe care o afișează pe rețelele de socializare prin intermediul hainelor care o pun în valoare. Vedeta știe care sunt obiectele vestimentare care o avantajează.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară este apreciată pentru postările pe care le face în social media, fiind extrem de mândră de felul în care arată, mai ales de când a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Artista și-a pus implanturi cu silicon.

Nu și-a dorit sâni foarte mari, ci a ales doar pentru ridicare asta pentru că în urmă cu câțiva ani a născut un băiat pe care l-a alăptat. Maria Constantin a făcut intervenția și pentru că a slăbit destul de mult în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc.

Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Totul a durat aproape două ore, nu am avut dureri deloc.totul este ok, mă simt foarte bine”, spunea artista în urmă cu ceva timp pentru click.ro.

ADVERTISEMENT