Life

Cum reușește Mihai Bobonete să pună capăt discuțiilor cu soția sa. Actorul din Las Fierbinți recunoaște că este un bărbat gelos

Mihai Bobonete a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia sa. Actorul și soția sa s-au cunoscut în copilărie, iar de atunci nu s-au mai despărțit. Bobiță din Las Fierbinți recunoaște că uneori este gelos.
17.01.2022 | 20:06
Cum reuseste Mihai Bobonete sa puna capat discutiilor cu sotia sa Actorul din Las Fierbinti recunoaste ca este un barbat gelos
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete și Cătălina sunt împreună din adolescență. S-au căsătorit în urmă cu 14 ani și au doi copii, Octavian și Maria.

Actorul nu vorbește foarte mult despre familia sa, dar de această dată a oferit detalii inedite unei publicații.

ADVERTISEMENT

Recunoaște că au existat momente când a fost gelos, dar de fiecare dată s-a calmat rapid.

Cum reușește Mihai Bobonete să pună capăt discuțiilor cu soția sa. Actorul din Las Fierbinți recunoaște că este un bărbat gelos

Mihai Bobonete și Cătălina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. S-au cunoscut în anul 1995, iar de atunci nu s-au mai despărțit. S-au întâlnit la o petrecere la internatul unei scoli. Au decis să se căsătorească abia în anul 2009.

Actorul recunoaște că au existat momente când a fost gelos, pentru că soția sa este foarte frumoasă, dar a reușit să se calmeze rapid.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu a avut niciodată probleme în căsnicie din cauza unei alte femei. A evitat astfel de tentații.

“Nu m-au interesat niciodată aceste tentații purtătoare de sâni pentru că nu ne-am riscat niciodată familia și cariera pentru tentații de genul ăsta.

ADVERTISEMENT

Gelos mai sunt din când în când, pentru că nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece, dar de fiecare dată mă liniștesc cu gândul că, dacă nu s-a întâmplat nimic atât amar de vreme, ce s-ar mai putea întâmpla acum, când oricum știu că ea mă iubește și eu o iubesc la fel?”, a spus actorul din Las Fierbinți pentru revista VIVA. 

Și în familia actorului apar certuri minore ca în orice cuplu. Mihai Bobonete a dezvăluit că motivele sunt dintre cele mai obișnuite. Statul la telefon, un fel de mâncare care nu a ieșit perfect sau excesele pe care le mai face el uneori.

ADVERTISEMENT

Actorul încearcă mereu să evite conflictele și este dispus să lase de la el pentru ca totul să meargă bine în familia sa.

“De dragul femeii, mai las de la mine și cred că tot timpul liniștea întregii familii vine atunci când femeia e liniștită, altfel mari controverse nu avem noi”, a mai declarat Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT