Fotbal intern

Cum s-a accidentat Aristidis Soiledis înainte de CFR Cluj – FCSB: “La ultima fază din antrenament”

12.12.2020 | 22:02
Cum sa accidentat Aristidis Soiledis inainte de CFR Cluj  FCSB La ultima faza din antrenament
ADVERTISEMENT

Toni Petrea are probleme înainte de CFR Cluj – FCSB, derby-ul care se va juca duminică, de la ora 21:00, în etapa a 13-a din Liga 1. Aristidis Soiledis s-a accidentat la ultimul antrenament de vineri şi este indisponibil pentru meciul din Gruia.


UPDATE, 12 decembrie, ora 22:00. Aris Soiledis a rămas la Bucureşti. El trebuia să fie titular împotriva celor de la CFR Cluj după suspendarea lui Panţîru, dar s-a “rupt” la antrenamentul de vineri. În aceste condiţii, din informaţiile FANATIK, în locul lui Aris Soiledis în partea stângă a apărării Toni Petrea este tentat să îl folosească pe Briceag, care este acomodat cu acea zonă a terenului.

ADVERTISEMENT

O altă variantă ar fi Ovidiu Popescu, însă Petrea nu ar vrea să modifice poziţia a doi jucători, Popescu fiind unul dintre titularii de la centrul terenului alături de Olaru şi Simion, din informaţiile noastre.


Planurile lui Toni Petrea au fost date peste cap cu două zile înainte de CFR Cluj – FCSB. Cu Ionuţ Panţîru suspendat, antrenorul liderului din Liga 1 dorea să-l folosească pe Aristidis Soiledis pe postul de fundaş stânga, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat după antrenamentul de vineri al celor de la FCSB, când Aristidis Soiledis s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru derby-ul cu CFR Cluj. În aceste condiţii, Toni Petrea va fi obligat să găsească o soluţie pentru banda stângă a defensivei.


Cum s-a accidentat Aristidis Soiledis înainte de CFR Cluj – FCSB: “Era foarte supărat”

După ce a pregătit toată săptămâna echipa cu Aristidis Soiledis pe postul de fundaş stânga, grecul s-a accidentat înainte de CFR Cluj – FCSB, conform ProSport, şi ratează şansa de a reveni pe teren după aproape trei luni. Fotbalistul de 29 de ani nu a mai jucat din 27 septembrie, când a fost titular în înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 2-5.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cum s-a accidentat Aristidis Soiledis, iar fotbalistul grec este cu adevărat ghinionist. Totul s-a întâmplat la ultima fază a antrenamentului de vineri, când a simţit dureri la aductori şi a devenit indisponibil pentru derby-ul de la Cluj.

“La ultima fază din antrenament s-a întins după o minge şi a simţit imediat dureri. Era foarte supărat, mai ales că putea că joace acum”, au povestit fotbaliştii de la FCSB pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce variante are Toni Petrea pentru postul de fundaş stânga

Accidentarea lui Aristidis Soiledis a fost o adevărată lovitură pentru Toni Petrea. Ionuţ Panţîru este suspendat, după ce a văzut al patrulea cartonaş galben în meciul cu UTA Arad, astfel că fundaşul grec era varianta de înlocuire gândită de antrenorul FCSB.

O variantă la îndemănă pentru Toni Petrea ar fi Marius Briceag, care a jucat ultima oară în FCSB – FC Botoşani 4-1, atunci când a bifat 45 de minute şi a fost schimbat la pauză cu Ionuţ Panţîru. Altă soluţie ar fi Alexandru Pantea, care nu a mai jucat la FCSB din 20 septembrie, în victoria cu FC Argeş. Toni Petrea ar putea să apeleze şi la mutarea unui fotbalist cu experienţă pe acest post pentru derby-ul cu FCSB.

Toamnă de coşmar pentru Aristidis Soiledis

După ce a ratat majoritatea meciurilor din finalul sezonului trecut, Aristidis Soiledis s-a confruntat cu probleme de sănătate şi în actuala stagiune. Durerile la piciorul drept l-au trimis pe tuşă la începutul lunii septembrie. Revenit pe teren în meciurile cu Slovan Liberec şi FC Argeş, fundaşul grec s-a infectat cu coronvirus la finalul lui octombrie.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,44 este cota pentru “peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT