Sport

Cum a apărut Iulian Cristea la Zenica, înainte de meciul Bosnia&Herțegovina – România. Imagini Exclusive

Iulian Cristea s-a accidentat grav în meciul cu Muntenegru. Fundaşul celor de la FCSB a avut un ghinion teribil în startul meciului şi va sta departe de gazon pentru următoarele şase luni.
07.06.2022 | 21:08
Cum a aparut Iulian Cristea la Zenica inainte de meciul BosniaHertegovina  Romania Imagini Exclusive
Accidentat, Iulian Cristea și-a făcut apariția la Zenica alături de delegația „tricolorilor” pentru meciul cu Bossnia&Herțegovina
ADVERTISEMENT
07-06-2022
18:09

Iulian Cristea, alături de „tricolori” la meciul de la Zenica

Accidentat grav în debutul partidei de la Podgorica cu Muntenegru, Iulian Cristea a rămas alături de „tricolori” și a făcut parte din delegația României la meciul de la Zenica împotriva Bosniei&Herțegovina.

Cu genunchiul stâng prins într-o atelă, el se deplasa destul de greu, dar acest lucru nu l-a împiedicat să fie alături de colegii săi și să îi încurajeze din tribune.

România a început cu stângul noua ediţie din Liga Naţiunilor. “Tricolorii” au pierdut fără drept de apel, scor 0-2, în Muntenegru, însă l-au pierdut şi pe Iulian Cristea, fotbalistul FCSB suferind o ruptură de ligament încrucișat anterior, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Cum s-a accidentat Iulian Cristea! A căzut în groapa unui aspersor

Fotbalistul a avut un ghinion teribil, iar accidentarea a venit la prima fază a meciului, în minutul 2. FANATIK a aflat că Iulian Cristea le-a spus celor din staff-ul medical că a aterizat în groapa unui aspersor.

ADVERTISEMENT

Fundaşul celor de la FCSB avea probleme la genunchiul stâng, fără să fie refăcut complet, însă chiar şi aşa a fost apt pentru meci. Însă, aterizarea greşită din minutul 2, când a căzut cu piciorul stâng în groapa aspersorului i-a afectat grav genunchiul.

Cristea, ruptură de ligament la genunchiul stâng! În trecut a avut probleme şi la genunchiul drept

Astfel, Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va sta departea de gazon până la finalul anului. Accidentarea vine cum nu se poate mai rău pentru FCSB, care a renunţat la doi fundaşi centrali în această perioadă. În trecut, Iulian Cristea a avut probleme şi la genunchiul drept.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron şi Paulo Vinicius au plecat de la vicecampioana României după finalul sezonului, iar FCSB a rămas în acest moment cu un singur stopper disponibil: Denis Haruţ, proaspăt revenit de la FC Botoşani.

Gigi Becali mută pe piaţa transferurilor după ce l-a pierdut pe Cristea: “O să vină un fundaş central, cu siguranţă”

Gigi Becali a declarat pentru FANATIK după accidentarea lui Iulian Cristea că este obligat să aducă un nou fundaş central la FCSB:

ADVERTISEMENT

“Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a încercat să revină după căzătura greşită din minutul 2. Fotbalistul folosit de selecţioner pe postul de închizător nu a mai rezistat decât până în minutul 11, când a fost schimbat cu Alexandru Creţu.

  • 6 luni va lipsi Iulian Cristea
  • 1 fundaş central de meserie mai are FCSB în lot: Denis Haruţ

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT