Life

Cum s-a adaptat Lili Sandu la viața de mamă: „Alcoolul a fost un refugiu. A nu se înțelege că l-am dus la extrem”

Lili Sandu a povestit despre perioada de după naștere și cât de dificil a fost pentru ea să se adapteze la viața de mamă. De ce amână actrița și Silviu Țolu momentul căsătoriei?
18.05.2022 | 12:34
Cum sa adaptat Lili Sandu la viata de mama Alcoolul a fost un refugiu A nu se intelege ca lam dus la extrem
Lili Sandu a vorbit despre rolul de mamă. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Lili Sandu a făcut dezvăluiri despre cât de greu i-a fost să se adapteze la rolul de mamă și cum a reușit să facă față acestor schimbări. Totodată, vedeta și logodnicul său au spus care sunt motivele pentru care încă nu s-au căsătorit.

Cât de greu i-a fost lui Lili Sandu în primul an de maternitate?

Cu toate că ea și Silviu Țolu și-au dorit mult să devină părinți, vedeta a recunoscut că nu a știut ce o așteaptă, iar primul an după nașterea fiul lor a fost presărat cu multe provocări. Lili Sandu a mărturisit chiar că și-a căutat refugiul în alcool, cu mențiunea că nu a exagerat cu asta.

ADVERTISEMENT

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți.

Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu în emisiunea Vorbește lumea, difuzată pe Pro TV.

Lili Sandu a declarat că viața ei se învârtea în jurul copilului. Nu mai avea timp să se îngrijească de ea sau de relația cu partenerul.

ADVERTISEMENT

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni. La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă.

Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam ‘Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc’”, și-a amintit Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

De ce amână Lili Sandu și Silviu Țolu momentul căsătoriei?

În anul 2019, Silviu Țolu a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 40 de ani. Planurile de nuntă au fost însă amânate din cauza pandemiei de Coronavirus, iar mai apoi a venit pe lume și băiețelul lor, Thomas Jay. 

În prezent, vedeta și logodnicul ei spun că nu mai fac o prioritate din a-și oficializa relația, mai ales că nu consideră că actul în sine are vreo importanță deosebită.

„Noi abia an ieșit din pandemie și abia ne bucurăm de o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. Oricum, suntem ca și luați. El e soțul meu, deja, nu ne mai numim iubit și iubită.

Depinde de multe chestii. Actul în sine nu are nicio importanță. Omul cu care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, până la urmă, asta e important”, au spus Lili Sandu și Silviu Țolu pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT