ADVERTISEMENT
Life

Cum s-a afișat Bianca Rus după eliminarea de la Bravo, ai stil: „Urât machiaj”. Foto

Autor: Dan Suta | 13.10.2020 | 14:09
Cum s-a afișat Bianca Rus după eliminarea de la Bravo, ai stil: „Urât machiaj”. Foto
Bianca Rus, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Bianca Rus a fost eliminată de la Bravo, ai stil, iar plecarea ei din emisiune a surprins pe toată lumea. Cântăreața din Satu Mare s-a afișat pe Instagram cu un look îndrăzneț, care nu a fost însă pe placul tuturor. Vedeta a fost aspru criticată, fanii scriindu-i că machiajul o urâțește.

ADVERTISEMENT

Bianca Rus, criticată pentru buze și machiaj

Fosta concurentă a concursului de modă de la Kanal D a apărut vopsită blond, cu părul creț și un tuș pronunțat la ochi, care îi scoteau în evidență genele false.

Imaginea cu artista nu a fost pe placul tuturor, fanii spunându-i că este foarte frumoasă naturală și să renunțe la astfel de machiaje care nu o avantajează deloc.

ADVERTISEMENT

Nu doar make-up-ul a ieșit în evidență, ci și buzele mărite, poate prea mărite pentru gustul unora.

„Bianca.. Ești o tipă așa frumușică… Machiajele acestea te strică efectiv.. Încearcă ceva mai natural; Urât machiaj; Băi, ce ți-ai făcut la buze că arată aiurea rău?; M-am speriat”, sunt câteva dintre comentariile postate la poza de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

A pierdut duelul cu Cristina Șișcanu

Bianca Rus a fost eliminată în gala difuzată pe 10 octombrie, fiind la duel cu Cristina Șișcanu. În emisiunea de săptămâna trecută, dedicată coafurilor îndrăznețe, Bia nu a reușit să convingă juriul cu stilul abordat, chiar dacă a spus că a purtat o creație unicat.

La un moment dat, comportamentul ei i-a scos din sărite pe Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, cântăreața părăsind platoul de televiziune și alegând să își dea jos rochia pentru că nu a fost pe placul juraților.

ADVERTISEMENT

La final, Bianca a avut cele mai puține puncte pe tabel și a intrat la duel cu Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, însă Roxana a fost salvată de jurați acordându-i o șansă, fiind cea mai nouă concurentă.

În locul Biancăi, în ediția de miercuri, 14 octombrie, va intra fosta concurentă de la Survivor România, Emy Alupei.

ADVERTISEMENT
bianca rus bravo ai stil
Aceasta e imaginea pentru care Bianca Rus și-a atras numeroase critici pe Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!