Life

Cum s-a afișat Florin Salam pe plajă. Cântărețul i-a uimit pe ceilalți turiști: “Așa se vine acum, în anul 2022”

Cum a apărut Florin Salam la plajă. Soția lui a publicat pe rețelele de socializare imagini uluitoare cu cântărețul, cei doi fiind la mare. Iată ce gest a făcut artistul.
08.07.2022 | 07:55
Cum sa afisat Florin Salam pe plaja Cantaretul ia uimit pe ceilalti turisti Asa se vine acum in anul 2022
Cum a apărut Florin Salam la plajă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Salam i-a uimit pe toți cu apariția sa de la plajă. Inclusiv soția lui, Roxana Dobre, a fost uluită de cum a venit soțul ei pe nisipul fierbinte.

Cum a apărut Florin Salam la plajă

Cântărețul de manele a uimit cu apariția lui, toți turiștii fiind surprinși de ideea acestuia. Florin Salam nu a venit pe plajă pentru a se bronza cu un costum de baie, ci a ales să vină pe nisip cu…o mașinuță de golf!

ADVERTISEMENT

Amuzată și mândră de soțul ei, Roxana Dobre a filmat întreaga scenă și a pus-o pe rețelele de socializare.

Uimită la rândul ei de felul în care a venit proaspătul ei soț pe plajă, Roxana a afirmat de mai multe ori „Nu pot să cred”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta nu s-a putut abține să nu îi facă și o declarație de dragoste artistului.

„Uitaţi-vă la soţul meu cu noua lui apariţie pe plajă, în anul 2022. Deci, aşa se vine la plajă acum. Nu pot să cred. Doamne! Te iubesc omule, deci nu pot să cred!” a spus Roxana Dobre în InstaStory.

Florin Salam la plajă
Florin Salam la plajă, alături de Roxana Dobre. A apărut cu o mașinuță de golf. Foto; Colaj Fanatik / Capturi video

Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre în iunie

Florin Salam s-a căsătorit cu femeia pe care o iubește în luna iunie și chiar dacă evenimentul a fost exact așa cum și-au dorit, abia după aceea a izbucnit un adevărat scandal, pentru că biserica nu a recunoscută uniunea lor.

ADVERTISEMENT

Motivul dat atunci de prelați a fost că nunta a avut loc miercurea, într-o zi de post, lucru total interzis de canoanele bisericești.

Mai mult, căsătoria dintre Florin Salam și Roxana Dobre a fost săvârșită într-o biserică nerecunoscută – un lăcaș de cult „pirat” – și de un preot care a fost caterisit pentru motive disciplinare.

ADVERTISEMENT

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
Tags: