Life

Cum s-a afișat Irinel Columbeanu după ce a anunțat că are o iubită milionară. A surprins din nou 

Irinel Columbeanu, tot mai fericit alături de iubita milionară. Cum a apărut pe Facebook după ce și-a anunțat relația cu aceasta.
07.06.2023 | 07:31
Cum sa afisat Irinel Columbeanu dupa ce a anuntat ca are o iubita milionara A surprins din nou
Ce spune Irinel Columbeanu despre noua sa iubită. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu nu ezită să surprindă după ce s-a aflat că are o nouă relație, dar de data aceasta cu o femeie apropiată de vârsta lui și, pe deasupra, milionară. Cum s-a afișat afaceristul pe rețelele de socializare? Fanii l-au asaltat cu comentarii.

Ce imagini a publicat Irinel Columbeanu după ce și-a recunoscut relația cu iubita milionară

Irinel Columbeanu dă de înțeles că dragostea îi face foarte bine, după doi ani de singurătate. Ultima sa poveste de iubire a fost cu o tinerică pe nume Oana Cojocaru, alături de care a format un cuplu vreme de trei ani și cu care a locuit o bună perioadă în vila din Izvorani.

ADVERTISEMENT

Acum, fostul milionar pare că se bucură din plin de noua parteneră, care se numește Ani și ar deține mai multe afaceri. După ce a spus că a cunoscut-o în Delta Dunării, mai exact, la o pensiune din zonă, deținută de un bun prieten al său și unde ea era o simplă turistă, Irinel Columbeanu a publicat și imagini de la fața locului.

Concret, el, iubita sa și bunul lui amic s-au plimbat cu barca pe Dunăre, au avut parte de o masă copioasă și s-au bucurat de o bere, sub razele soarelui. Toate acestea, în satul Periprava, din Tulcea. În fotografii, Irinel Columbeanu zâmbește, semn că îi face bine compania în care se află.

ADVERTISEMENT

”Frumos! Felicitări domnului ca încă va este prieten. Prieteni sunt aceia care sunt și la greu și la bine”/ ”Să vă fie de bine”/ Vacanță plăcută”/Petrecere frumoasă”, sunt o parte dintre reacțiile internauților la postare.

 ”A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa.

ADVERTISEMENT

Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a declarat fostul soț al Monicăi Gabor, pentru cancan.ro, înainte de a face publice imaginile.

Irinel Columbean, intenții serioase alături de noua iubită

Ani ar fi originară din Capitală, iar Irinel Columbeanu ar intenționa să-i facă cunoștință cu fiica lui, Irina Columbeanu, deja o adolescentă în toată firea și venită pe lume în mariajul cu Monica Gabor. Tânăra în vârstă de 16 ani este stabilită în SUA cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut de cinci ani fiica. Anul acesta, pe 13 iunie, va decola către America. I-a propus Aniei să-l însoțească, dar nu vrea să forțeze lucrurile. Până atunci, fostul milionar deja și-a achiziționat bilet pentru a ajunge peste Ocean.

”Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion. Eu o să-i propun, nu știu, însă, dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT