ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cum s-a descurcat Ianis Hagi în Celtic – Rangers 1-1! ”Are nevoie de constanță”

Autor: Patrice Podina | 21.03.2021 | 18:32
Cum s-a descurcat Ianis Hagi în Celtic - Rangers 1-1! ”Are nevoie de constanță”
Ianis Hagi și Steven Gerrard. Sursa foto: Sky Sports

Ianis Hagi a fost titular în cel mai așteptat meci din campionatul Scoției: Celtic – Rangers, încheiat la egalitate, scor 1-1. Deși apreciată, prestația lui a fost considerată sub nivelul arătat la începutul anului.

ADVERTISEMENT

În cele 65 de minute în care a fost pe teren, Ianis Hagi a atins mingea de 28 de ori, a furnizat 19 pase utile coechipierilor, a câștigat 4 dueluri și a expediat un șut spre poarta adversă.

Cifrele internaționalului român arată bine, însă jurnaliștii scoțieni cred că Hagi și-a pierdut din calitatea prestațiilor de la începutul acestui an.

Ce au scris scoţienii despre Ianis Hagi după Celtic – Rangers 1-1

Rangers a câștigat deja titlul în Scoția, astfel că, meciul cu marea rivală Celtic era doar unul al orgoliilor, fără nicio însemnătate în configurația finală a clasamentului, în ceea ce privește primele două poziții.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la The Scotsman au notat că românul are nevoie de mai mult decât îi oferă managerul Steven Gerrard. De altfel, Steve G a fost adesea criticat pe parcursul acestui sezon, jurnaliștii și fanii considerând că nu-i arată românului respectul cuvenit.

”Hagi are nevoie de constanță în primul 11 pentru a reuși să practice din nou jocul de la începutul acestui an”, avertizează sursa menționată, făcând referire la faptul că internaționalul român nu a fost prins nici un minut în returul cu Slavia Praga, pierdut de Rangers.

Hagi, sezon de vis la Rangers

Ianis Hagi a fost evaluat recent de jurnaliștii de la Ibrox Noise la 25 de milioane de Lire Sterline, iar cifrele lui în acest sezon cu Rangers sunt foarte bune.

ADVERTISEMENT

Pe lângă că este cel mai bun pasator din echipa lui Steven Gerrard, Hagi are și o medie foarte bună de șuturi la poartă și a fost implicat în 23 dintre golurile marcate de Rangers în acest sezon, în toate competițiile.

Ibrox Noise nota recent că Ianis Hagi ar putea face obiectul unui transfer în această vară, în condițiile în care Rangers trebuie să facă rost de 30 de milioane de Lire Sterlin pentru a echilibra balanța dintre cheltuieli și venituri.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
Ţara Galilor
Ţara Galilor
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!