Fotbal intern

Cum s-a distrat Florinel Coman cu o zi înainte ca FCSB să joace cu Gaz Metan! A petrecut alături de iubita sa

25.07.2020 | 19:17
Cum sa distrat Florinel Coman cu o zi inainte ca FCSB sa joace cu Gaz Metan A petrecut alaturi de iubita sa
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul dintre jucătorii care au primit liber de la Gigi Becali după finala Cupei României cu Sepsi, 1-0.

„Mbappe” a ales să petreacă alături de iubita sa, mergând la Snagov, acolo unde s-a plimbat cu barca.

ADVERTISEMENT

Relaxarea totală a „perlei” lui Gigi Becali s-a petrecut cu o zi înainte ca FCSB să joace meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Cum s-a distrat Florinel Coman alături de iubita sa

Florinel Coman a petrecut la maxim alături de iubita sa, după ce Gigi Becali i-a dat liber, drept mulțumire pentru victoria din Cupa României, dar și pentru a se odihni.

ADVERTISEMENT

Coman și iubita sa au plecat la Snagov, unde au stat la plajă și s-au plimbat cu barca, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale.

Florinel Coman și iubita sa. Sursă foto: Instagram
Florinel Coman și iubita sa. Sursă foto: Instagram

A fost chemat de Adrian Mutu pentru naționala U21

Federația Română de Fotbal a anunțat într-o postare pe site-ul oficial un stagiu de pregătire pentru naționala U21: În perioada 3-5 august 2020, selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Adrian Mutu, a decis să organizeze un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, unde e programat și un meci amical cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Reunirea va avea loc la Mogoșoaia, luni, 3 august, unde cei 23 de jucători vor rămâne sub comanda lui Adrian Mutu pentru 3 zile, până pe 5 august, când e programată partida de pregătire cu Farul Constanța.

Lotul convocat pentru această acțiune:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923);

Fundași: Radu Boboc, Virgil Ghiță (ambii Viitorul), Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt);

ADVERTISEMENT

Mijlocași: Marius Marin (Pisa, Italia), Vlad Dragomir (Perugia, Italia), Olimpiu Moruțan, Darius Olaru (ambii FCSB), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani);

Atacanți: Dennis Man, Florinel Coman, Adrian Petre (toți FCSB), George Ganea (FC Viitorul).

Federația Română de Fotbal monitorizează evoluția COVID-19 la nivel național și, în cazul în care situația o va impune, acțiunea ar putea fi reprogramată sau chiar anulată.

Preliminariile pentru EURO 2021 se vor disputa în septembrie, octombrie și noiembrie 2020. Cele nouă câștigătoare ale grupelor, precum și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la EURO. Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021.

Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021”.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT