Sporturi

Cum s-a distrat Simona Halep alături de nepoțica sa. Imaginea care a strâns 30.000 de like-uri în doar trei ore

06.04.2019 | 21:11
Cum sa distrat Simona Halep alaturi de nepotica sa Imaginea care a strans 30000 de likeuri in doar trei ore

Simona Halep se află în această perioadă în România, refăcându-se după turneele la care a participat în SUA. Sportiva noastră s-a întâlnit recent cu actorul Horațiu Mălăele, iar în acest weekend și-a petrecut timpul alături de nepoțica sa. 

Cum s-a distrat Simona Halep alături de nepoțica sa

Halep a postat pe Instagram o poză în care apare alături de nepoțica sa, iar postarea a strâns peste 30.000 de likeuri în doar trei ore. De altfel, Simona postează deseori imagini cu Tania pe rețelele de socializare, chiar dacă de multe ori nu-i poate fi alături din cauza programului încărcat din circuitul WTA.

Simona Halep se pregătește pentru confruntarea cu Franța, din semifinalele Cupei FED. Duelul, care se va disputa pe tărâm franțuzesc, are loc în weekend-ul 20-21 aprilie.

Simona Halep, alaturi de nepotica sa
Simona Halep, alaturi de nepotica sa

Câștigarea FED Cup reprezintă principalul obiectiv al Simonei în 2019, anunțul fiind făcut chiar de sportivă la startul anului. Simona Halep și-a demonstrat intențiile în confruntarea cu Cehia, din prima rundă a Grupei Mondial 1. Atunci, Simona le-a învins pe Siniakova și pe Pliskova, contribuind la prima calificare a României în semifinalele FED Cup după o așteptare de 46 de ani. Chiar și așa, duelul a avut nevoie de un meci decisiv de dublu, după ce Buzărnescu a pierdut meciurile împotriva acelorași adversare. Begu și Niculescu au produs surpriza în decisiv însă, astfel că România va juca împotriva Franței pentru accederea în ultimul act. Chiar dacă ne vom califica în finală, vom evolua cu trofeul pe masă tot în deplasare, cu Australia sau cu Belarus.

Simona Halep nu a câștigat niciun turneu în 2019. Cea mai bună performanță a sa a fost disputarea finalei la Doha, pe care a pierdut-o însă cu Elise Mertens. În rest, sportiva noastră a avut evoluții mai degrabă modeste, cu excepția turneului de la Miami, unde a ajuns până în semifinale.