Life

Cum s-a filmat Delia Matache în lift. Ironia este evidentă

26.10.2020 | 17:01
Cum sa filmat Delia Matache in lift Ironia este evidenta
ADVERTISEMENT

Delia Matache a postat un filmuleț pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, din lift, imitând anumite domnișoare care aleg să își facă poze în acest loc, evident cu buzele țuguiate.

În clipul postat de cântăreața, jurata X Factor România poartă niște haine lejere, iar intenția ei este una evidentă: a vrut să le ironizeze pe domnișoarele care își pierd vremea pozându-se în lift cu buzele injectate la înaintare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața e cunoscută pentru spiritul ei critic, pentru ironiile sale referitor la anumite personaje ori comportamente din societate și este una dintre vedetele care nu se ferește să pună punctul pe i atunci când este nevoie.

Delia Matache, peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram

Artista postează zi de zi filmulețe și imagini amuzante cu ea și oamenii apropiați pe Instagram și TikTok și, slavă Domnului, are cine le vedea.

ADVERTISEMENT

Pe rețeaua Instagram vedeta se bucură de, atenție, 2,5 milioane de urmăritori, cam toată populația Bucureștiului dacă ar fi să comparăm acest număr uriaș de fani.

Artista se bucură de succes și pe plan muzical. Delia a înregistrat un nou succes alături de Smiley, cu care a scos melodia „Ne vedem noi”, unul din hit-urile clare ale acestui sfârșit de an.

ADVERTISEMENT
delia matache
Delia Matache s-a filmat în lift. Foto: Instastory

A lansat recent un videoclip cu Smiley

Videoclipul lansat pe platforma Youtube pe 8 octombrie are deja peste 4 milioane de vizualizări, iar în curând va sări de 5 milioane.

„În sfârșit o piesă ce salvează reputația muzicii din 2020. Cu toti afoni astia ce se cred cântăreți nu am mai auzit ceva fain din 2016 cand era muzica aia buna. Noroc ca tu si delia mai salvați ceva;

ADVERTISEMENT

O piesă într-adevăr minunată! O ascult de ieri încontinuu!! Se vede efortul depus si nu pot sa zic altceva in afara de BRAVO!!Bravo Smiley si Delia!; Frumos clipul…vocile voastre sunt sublime.. ochii Deliei spun povești nemuritoare, iar El( Smiley)este amazonian prin imaginea ce o prezintă …felicitari!”, sunt doar câteva din cele 4.800 de comentarii de pe Youtube scrise la videoclipul melodiei.

 

ADVERTISEMENT