Fotbal international

Cum s-a filmat în carantină moderatoarea lui Juventus TV, fostă miss Italia 2004. GALERIE FOTO

02.04.2020 | 16:26
Cum sa filmat in carantina moderatoarea lui Juventus TV fosta miss Italia 2004 GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Italia este una dintre cele mai lovite țări din lume de pandemia de coronavirus. Peste o sută de mii de persoane infectate cu COVID 19 și peste zece mii de morți reprezintă o cifră cu adevărat tristă și îngrijorătoare.

Cum s-a filmat în carantină moderatoarea de la Juventus TV

Coronavirusul nu a ocolit nici fotbalul. Mai mulți jucători, inclusiv de la echipe din Serie A, au fost depistați pozitiv, inclusiv la campioana ultimelor opt ediții, Juventus. 

ADVERTISEMENT

Daniele Rugani cu iubita, Blaise Matuidi și Paulo Dybala cu iubita sunt victimele COVID 19 la clubul torinez, dar, din fericire, numai la capitolul contaminare, pentru că acum sunt pe cale de a se înzdrăveni.

Tentativa de a dansa pe muzică sud-americană

În acest timp mulți dintre jucătorii străini au ales să petreacă izolarea în țările lor natale, însă același lucru vor trebui să îl facă și atunci când vor reveni în Italia, inclusiv Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea principală de la canalul Juventus TV este nimeni alta decât fosta Miss Italia 2004, Cristina Chiabotto. Ca toată lumea și ea se află aproape toată ziua între pereții locuinței din Torino.

Polemici serioase privind ținuta Cristinei

Cristina și-a delectat recent fanii cu o încercare de dans sud-american, bachata, la care însă una dintre piruete a fost ceva mai puțin reușită și a dus la ridicarea puțin a rochiei și la apariția unor comentarii deloc amabile de genul “nu ai nimic pe dedesubt?”

ADVERTISEMENT

O întrebare care a venit de la sine privind imaginile destul de edificatoare și care au reaprins mințile masculilor chiar și în vremuri de pandemie, fosta show-girl expunându-se într-o ipostază deloc favorabilă.

S-a căsătorit în septembrie 2019

Cristina e altminteri o foare bună dansatoare, ea participând în urmă cu niște ani ani la showul Dansând cu stelele, unde a lăsat o impresie excelentă.

ADVERTISEMENT

S-a căsătorit în septembrie 2019 cu un om de afaceri din Torino, după ce a avut o lungă relație cu actorul Rafael Fulco. În perioada carantinei ea joacă rolul mobilzator pentru oameni de a rămâne în case, postând diferite instantanee, inclusiv când gătește, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT