Life

Cum s-a filmat Margherita de la Clejani în timp ce Fulgy este în plin scandal. Ipostază controversată pe Instagram

Margherita de la Clejani s-a filmat într-o ipostază controversată în timp ce fratele ei, Fulgy, este în plin scandal.
10.06.2021 | 10:36
Cum s-a filmat Margherita de la Clejani în timp ce Fulgy este în plin scandal. Ipostază controversată pe Instagram. Sursa foto: romaniatv.ro
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani s-a filmat într-o ipostază neobișnuită pe rețelele de socializare. Vedeta nu a postat nimic legat de fratele ei, aflat într-un scandal imens din cauza consumului de substanțe interzise.

Nici Margherita nu este străină de astfel de scandaluri. Blondina a fost de multe ori în centrul atenției din cauza consumului de droguri, însă susține că a învățat din greșeli.

ADVERTISEMENT

Cum s-a filmat Margherita de la Clejani în timp ce Fulgy este în plin scandal. Ipostază controversată pe Instagram

Margherita de la Clejani nu a reacționat în legătură cu scandalul în care este implicat fratele ei mai mic Fulgy. Mai mult, fiica Clejanilor s-a filmat într-o ipostază controversată și a postat clipul video pe Instagram.

Tânăra s-a filmat în timp ce linge o floare, un gest neașteptat din partea ei. Mai mult, vedeta a oprit secțiunea de comentarii ca să evite mesajele răutăcioase ale internauților.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Margherita (@margherita_morningstar)

Anul trecut, Margherita a provocat un accident în Capitală, eveniment care a stârnit numeroase controverse. Fiica Clejanilor se afla sub influența substanțelor interzise la momentul respectiv.

Blondina a declarat, cu ceva timp în urmă, că a învățat din greșelile pe care le-a făcut în trecut.

ADVERTISEMENT

„Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva.

Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău”, a declarat Margherita anul trecut, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Margherita s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Vedeta a renunțat la muzică și acum se dedică afacerilor pe care le are în Capitală.

Între timp, fratele ei are parte numai de probleme. Totul a început de când a fost prins sub influența drogurilor la volan.

Fulgy este acum implicat într-un mare scandal după ce a adus acuzații grave la adresa mai multor vedete, printre care Antonia și Alex Velea.

Viorica și Ioniță din Clejani vor să plece în SUA?

În 2019, soții Clejani au mers în SUA, unde s-au simțit foarte bine. Viorica și Ioniță visează de mult timp să trăiască pe continentul american, ba chiar și-au făcut planuri în acest sens, pe care le-au tot amânat.

În contextul scandalului cu Fulgy, Clejanii ar putea reveni la aceste planuri și să le dea curs. Cei doi s-au arătat foarte deranjați de acuzațiile publice îndreptate către copiii lor, din cauza problemelor cu drogurile.

Planurile lor au fost date peste cap și de apariția pandemiei, care a schimbat o lume întreagă. În 2019, chiar Ioniță de la Clejani spunea că are în plan să cucerească Broadway-ul împreună cu soția lui.

„Vreau să plec în SUA. Avem niște proiecte mari, este un vis de-al meu. Am plecat de la visul american – totul e posibil.

Lucrăm la un musical pe care speranța mea este să-l lansăm undeva pe Broadway.

Dar, deocamdată aștept, când ai copiii fericiți, totul merge bine, trăiești bine până la adânci bătrâneți”, spunea Ioniță de la Clejani, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT