News

Cum s-a fotografiat iubitul Elenei Udrea în România! Adrian Alexandrov și imaginea de sute de like-uri

31.03.2019 | 09:25
Cum sa fotografiat iubitul Elenei Udrea in Romania Adrian Alexandrov si imaginea de sute de likeuri

Iubitul Elenei Udrea s-a fotografiat alături de câinele său. După ce Elena Udrea a rămas singură în Costa Rica, iubitul acesteia s-a reîntors în România. Acesta a mai fost surprins alături de niște oameni de afaceri care îi sunt și prieteni buni. Bărbatul se ocupă acum de afacerile sale imobiliare, astfel că, recent, s-a afișat la un eveniment de profil. În contextul în care acesta încă stă departe de logodnica sa, Alexandrov se axează pe business-ul pe care îl are în România.

Cum s-a fotografiat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea?

Elena Udrea este singură în Costa Rica, astfel că Adrian Alexandrov a luat cale-ntoarsă și a revenit la micuța lor, în România. Adrian Alexandrov este iubitor de animale, așa că s-a fotografiat ținând în brațe un exemplar canin superb.

Comisia administrativă din Costa Rica a decis să-i respingă cererea de azil politic luna aceasta. Amintim că fostul ministru a fost eliberat în cursul lunii decembrie a anului 2018. Adrian Alexandrov este cel care se ocupă permanent de singurul copil pe care îl au împreună.

Adria n Alexandrov s-a fotografiat alături de un câine superb
Adrian Alexandrov s-a fotografiat alături de un câine superb

Elena Udrea o atacă pe Laura Codruța Kovesi

„Apărătorii dânsei în special, susțîn că nu este grav și nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiță să plătească un avion privat cu care să îl aducă în țară pe fugitul Nicolae Popa, în 2009. Aș fi fost înclinată să îi iau apărarea și să spun și eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în țară lui, unde milioane de români își doreau să îl vadă boxand și nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în România”, a spus Udrea, luna trecută.