Life

Cum s-a hotărât Valentin Uritescu să-și ceară iubita în căsătorie. “La mine în viață aşa a fost. M-am lăsat în voia destinului”

Valentin Uritescu a povestit în trecut cum s-a hotărât să-și ceară iubita în căsătorie. A fost pur și simplu mâna destinului, avea să transmită regretatul artist
18.06.2022 | 13:31
Cum sa hotarat Valentin Uritescu sasi ceara iubita in casatorie La mine in viata asa a fost Mam lasat in voia destinului
Cum s-a hotărât Valentin Uritescu să-și ceară iubita din tinerețe în căsătorie. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Regretatul actor Valentin Uritescu a povestit în urmă cu mai mulți ani de zile cum a decis să se însoare cu actuala lui soție, Valeria Uritescu. Înzestrat cu un talent aparte, acesta a explicat că totul a fost mâna destinului.

Cum s-a hotărât Valentin Uritescu să-și ceară iubita în căsătorie

Actorul a povestit că a vrut cumva să lase acest lucru la voia celui de Sus. Drept pentru care a aruncat cu un cuţit în uşă. Artistul și-a spus înainte că, dacă se va înfige cuțitul, ei se vor căsători.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, lucrul acesta nu trebuia să se întâmple. Cum cuțitul s-a înfipt din prima, nunta a avut loc la scurt timp de la acest gest al actorului.

“La mine în viață aşa a fost. M-am lăsat în voia destinului”, avea să declare actorul pentru The One despre momentul care l-a făcut să renunțe la burlăcie.

ADVERTISEMENT

La puțin timp distanță, Valeria Uritescu, soția actorului, avea să explice și ea cum a fost la început și cum l-a sprijinit pe acesta în cariera sa de actor.

“În căsnicia noastră, eu am cedat de cele mai multe ori, de fiecare dată când el mergea să joace în alt oraş, am lăsat totul şi l-am urmat.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult decât atât, eu am fost cea care l-a îndemnat să meargă mai departe, să vrea mai mult şi am fost conştientă că la Bucureşti este locul lui şi că aici se poate remarca”, a declarat Valeria.

Din nefericire, actorul s-a stins din viaţă la vârsta de 81 de ani, după o lungă suferinţă. Maestrul va fi condus la începutul săptămânii viitoare pe ultimul drum

ADVERTISEMENT
Tags: