Life

Cum s-a îmbolnăvit, de fapt, Adela Popescu. Foarte multe femei fac această greșeală

02.07.2020 | 09:25
Cum sa imbolnavit de fapt Adela Popescu Foarte multe femei fac aceasta greseala
Cum s-a îmbolnăvit, de fapt, Adela Popescu. Foarte multe femei fac această greșeală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV, Adela Popescu, a ajuns recent pe mâna medicilor după ce a început să se simtă rău. La început cadrele medicale nu au știut motivul pentru care vedeta avea dureri abdominale, însă în cele din urmă au aflat adevărul.

Frumoasa blondină avea în organism o bacterie foarte periculoasă pe care a luat-o din carnea de pui. Se pare că această bacterie se activează în momentul în care carnea este spălată sub jet de apă, greșeală pe care o fac foarte multe femei.

ADVERTISEMENT

„S-a descoperit o inflamație a intestinului, dar nu se știa exact ce e. Mi s-au făcut analize, mai multe investigații și s-a descoperit că am o bacterie extrem de periculoasă”, a mărturisit Adela Popescu în emisiunea „Vorbește lumea”.

Prezentatoarea Vorbește lumea, despre bacteria care i-a cauzat dureri cumplite

„Este o bacterie care se găsește în special în carnea de pui. Acum fac tratament cu antibiotic”, a ținut să mai adauge vedeta de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Yersina Enetrocolitica și Campylobacter Jejuni sunt două bacterii iubitoare de frig, extrem de periculoase la congelare pentru că există riscul înmulțirii exotoxinelor.

Specialiștii transmit că mediul de vehiculare este apa, de aceea carnea de pui nu se spală pentru că în acest fel bacteriile se împrăștie pe toată suprafața cărnii. Totodată, aceste bacterii pot ajunge pe ustensile, iar mai apoi la alte alimente.

ADVERTISEMENT

În situația în care gospodinele doresc totuși să spele carnea de pui trebuie să știe că nu se folosește jetul de apă. De asemenea, gătirea puiului se face la temperaturi scăzute, dar un timp mai îndelungat.

Adela Popescu, diagnosticată cu o boală gravă. Cât de mult a slăbit

Colega lui Gabriel Coveșanu de la „Vorbește lumea” a fost diagnosticată cu boala Crohn, numită şi ileită terminală. Vedeta trebuie să fie extrem de atentă de acum înainte pentru că ar putea ajunge pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a fost externată zilele trecute, postând în mediul online o imagine în care apare stând cu picioarele în piscină, fanii observând cât de mult a slăbit aceasta. Frumoasa blondină a ținut să transmită și un mesaj spunând că se simte bine.

View this post on Instagram

ALL GOOD ❤️ #acasa

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

ADVERTISEMENT
Tags: