ADVERTISEMENT
Life

Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan la cununia civilă. Căsătoria a fost oficiată de Elena Lasconi. Foto

Alexandra Stan a decis să poarte costum popular la cununia civilă pe care a făcut-o în urmă cu două luni.
Autor: Anca Flondor | 01.07.2021 | 19:58
Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan la cununia civilă. Căsătoria a fost oficiată de Elena Lasconi. Sursa foto: facebook

În urmă cu doar câteva zile, Alexandra Stan a anunțat că s-a măritat după ce a avut loc cununia religioasă la Constanța.

ADVERTISEMENT

Artista s-a cununat însă civil în urmă cu două luni la Câmpulung Muscel, localitatea natală a soțului ei. Cea care a oficiat căsătoria și le-a promis că nu va dezvălui niciun amănunt a fost chiar primărița Elena Lasconi.

Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan la cununia civilă

Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, au decis ca la cununia civilă să se îmbrace în costum popular. Astfel, artista a purtat o ie albă cu modele mov, iar pe cap și-a pus o năframă. Soțul artistei a ales o ie albă cu modele galbene. Și fosta vedetă Pro Tv, Elena Lasconi a purtat tot un costum popular.

ADVERTISEMENT

Cea care a dat toate amănuntele a fost Elena Lasconi pe pagina sa de socializare. Așa cum a dorit Alexandra Stan, pozele au fost postate după căsătoria religioasă.

“Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, în secret, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea.

ADVERTISEMENT

Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt.

Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cununia religioasă a avut loc la Constanța

Artista a dezvăluit faptul că a decis ca cununia religioasă să aibă loc la Constanța, orașul ei natal. Totul a fost organizat extrem de rapid, iar la eveniment au participat doar rudele și nașii.

“Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. 

Emanuel a spus primul Te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat… A fost magic!”, spus Alexandra Stan, pentru VIVA.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!