Life

Cum s-a îmbrăcat Andra în finala Românii au talent. Apariția spectaculoasă a juratei

Vezi cum s-a îmbrăcat Andra în finala Românii au talent! Jurata de la Pro TV a avut o apariție spetaculoasă.
28.05.2021 | 21:55
Cum sa imbracat Andra in finala Romanii au talent Aparitia spectaculoasa a juratei
Cum s-a îmbrăcat Andra în finala Românii au talent. Apariția spectaculoasă a juratei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andra a avut o apariție spectaculoasă în finala show-ului Românii au talent. Cântăreața a purtat o rochie neagră, cu o croială elegantă și sofisticată, potrivită pentru această seară specială.

După miezul nopții, telespectatorii vor afla cine este câștigătorul show-ului de talente de la Pro TV, sezonul 11. 11 concurenți se luptă pentru premiul de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat Andra în finala Românii au talent. Apariția spectaculoasă a juratei

Andra a purtat o ținută inedită în finala Românii au talent, pe care a ales-o cu mare atenție.

Atât ea, cât și ceilalți jurați s-au îmbrăcat elegant, pentru a marca finalul sezonului 11 al celui mai îndrăgit show de la Pro TV.

Soția lui Cătălin Măruță a ales o rochie lungă, neagră și cu crăpătura până sus pe piciorul drept.

ADVERTISEMENT

De asemenea, rochia are un umăr gol și mânecile lungi, iar juratei i se potrivește de minune. Andra și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei spectaculoase din semifinale și finala show-ului de talente și nu face excepție nici în această seară.

Frumoasa cântăreață a ales și câteva bijuterii fine care să se asorteze cu rochia, iar în picioare are o pereche de sandale negre, cu toc înalt.

ADVERTISEMENT
Andra la Românii au talent
Andra în finala Românii au talent. Sursa foto: Instagram

Nici ținuta Alexandrei Dinu nu a fost mai prejos. Fosta soție a lui Adrian Mutu a strălucit într-o rochie roz, iar Andi Moisescu și Florin Călinescu au venit la costum.

Trupa Art of Robots a câștigat Premiul de Originalitate de la Românii au talent, în valoare de 10.000 de euro. Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu au fost și ei nominalizați pentru acest premiu.

ADVERTISEMENT

Cei 10 concurenți care se luptă pentru marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, sunt următorii: Ana Maria Mărgean, Daria Batschi-Beleca, Rareș Trufea, Duo Turkeev, GIM, Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și MagiTot.

Narcisa Ungureanu a primit wild card-ul juraților după cea de-a doua semifinală a competiției.

În afară de marele premiu, vor exista și locurile doi și trei. Concurentul care se va clasa pe locul doi va câștiga 30.000 de euro. Există și un premiu în valoare de 10.000 de euro pentru concurentul care va fi pe locul al treilea.

ADVERTISEMENT