Life

Cum s-a îmbrăcat Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Ținuta inedită a atras atenția tuturor invitaților

Cum a apărut Andreea Esca la ceremonia lui Smiley și a Ginei Pistol. Rochia superbă cu care știrista a ieșit în evidență.
27.05.2023 | 19:13
Cum sa imbracat Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol Tinuta inedita a atras atentia tuturor invitatilor
Cum a apărut Andreea Esca la ceremonia lui Smiley și a Ginei Pistol. Rochia superbă cu care știrista a ieșit în evidență. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat celebra prezentatoare de la Pro TV la nunta artistului, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, cu partenera sa de viață. Ținuta inedită a atras atenția tuturor invitaților, dar și a vedetelor și a internauților.

Cum a apărut Andreea Esca la ceremonia lui Smiley și a Ginei Pistol. Rochia superbă cu care știrista a ieșit în evidență

Andreea Esca a apărut la ceremonia lui Smiley și a Ginei Pistol într-o rochie cu bretele într-o culoare electrizantă. Știrista a purtat o ținută de un albastru superb cu motive florale mari. În picioare a avut o pereche de sandale în aceeași nuanță.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare de la Pro TV nu a lăsat vremea să-i strice hainele și nici starea de spirit, toată lumea știind că este o persoană foarte veselă și mereu cu zâmbetul pe buze. O umbrelă transparentă a complet ținuta.

Accesoriul i-a oferit vedetei un aer foarte interesant, șic, în ton cu tema nunții lui Smiley cu moderatoarea de la Chefi la cuțite, Gina Pistol. Internauții s-au bucurat să o vadă pe știristă în această ipostază.

ADVERTISEMENT

„O sâmbătă cu prieteni dragi. Să petrecem”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginilor de pe Instagram în care apare alături de soțul său, Alexandre Eram. Vedeta de la Pro TV a primit zeci de aprecieri de la fani.

„Absolut minunată”, „Superbă”, „Superbă rochia”, „Wow”, sunt câteva dintre reacțiile oamenilor de pe rețelele de socializare. Unii chiar au fost curioși să afle de unde a achiziționat știrista ținuta specială.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca, într-o rochie albastră cu flori
Andreea Esca a purtat o rochie albastră cu flori la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Esca, nerăbdătoare să se distreze la nuntă

Andreea Esca a mărturisit în urmă cu puțin timp că este nerăbdătoare să se distreze la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Renumita prezentatoare de la Pro TV este foarte apropiată de artist cu care are o prietenie de ani buni.

Știrista a simțit din plin emoțiile celor doi proaspeți însurăței cu care a discutat încă de la primele ore ale dimineții. A fost prezentă la ceremonia de la Biserică și nu va lipsi de pe ringul de dans, fiind cunoscută pentru energia sa.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu ei dimineață, erau foarte emoționați amândoi. Abia așteptăm să ne distrăm și să ne bucurăm pentru ei”, a declarat vedeta pentru cancan.ro. Prezentatoarea e fericită pentru artist și soția lui.

ADVERTISEMENT