Life

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Ce culoare a ales Prima Doamnă

Carmen Iohannis l-a însoțit pe Klaus Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Iată cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României pentru acest eveniment.
29.06.2022 | 00:37
Cum sa imbracat Carmen Iohannis la dineul de gala de la Palatul Regal din Madrid Ce culoare a ales Prima Doamna
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis l-a însoțit pe soțul ei, președintele României, la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Iată ce ținută a purtat Prima Doamnă.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul spaniol

Dineul de la Palatul Regal din Madrid este evenimentul dinaintea Summitului NATO care va începe miercuri și care i-a adunat pe liderii europeni la un loc, în Spania.

ADVERTISEMENT

La dineu, toți șefii de stat au fost însoțiți de soțiile lor, iar Carmen Iohannis a avut o adevărară apariție. Klaus Iohannis și prima doamnă au fost întâmpinați de Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia.

„La dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia cu prilejul Summitului NATO care începe mâine la Madrid”, a scris șeful statului în dreptul imaginilor publicate pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a purtat culori de vară și a ales o rochie pentru a participa acest eveniment. În schimb, celelalte soții de președinți au ales ținute mai sobre.

Prima Doamnă a României a ales o coafură simplă, un coc, iar bijuteriile sale se asortau cu mânecile cu detalii sclipitoare ale rochiei.

ADVERTISEMENT
Klaus și Carmen Iohannis în Spania
Klaus și Carmen Iohannis în Spania. Foto: Facebook

Cum s-au îmbrăcat celelalte Prime Doamne la eveniment

De exemplu, Jill Biden a purtat un costum de culoare albă și accesorii statement cu perle. Inclusiv pantofii săi au fost cu perle. Prima Doamnă a Americii a avut părul coafat bucle lejere.

Regina Spaniei, gazda evenimentului, a fost o apariție extrem de elegantă. Regina Letizia a purtat o rochie neagră, lungă, pe care a asortat-o cu pantofi stiletto cu transparențe și cercei mari cu diamante.

ADVERTISEMENT

Aceasta a purtat o curea care să îi accentueze talia și a avut o coafură mai complicată, cu împletituri și un coc.

Brigitte Macron a fost prima doamnă care a îndrăznit ceva mai mult și a ales o ținută colorată, la fel cum a făcut și Carmen Iohannis.

Soția lui Emmanuel Macron a ales o rochie turcoaz, la care a asortat un plic și pantofi negrii.

ADVERTISEMENT