News

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Buckingham. Prima Doamnă a atras toate privirile

Carmen Iohannis participă alături de președintele României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Ce ținută a adoptat Prima Doamnă a României.
19.09.2022 | 07:15
Cum sa imbracat Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Buckingham Prima Doamna a atras toate privirile
Carmen Iohannis, prezentă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Alături de cei mai importanți lideri ai planetei, președintele României, Klaus Iohannis, este prezent la Londra, luni, pentru funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a.

Carmen Iohannis, prezentă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Ținuta Primei Doamne la dineul de la Buckingham

Șeful statului este însoțit de soția sa, Carmen. Cei doi au sosit la Palatul Buckingham încă de duminică, în jurul orei 20.00.

ADVERTISEMENT

Pentru acest eveniment, Carmen Iohannis a purtat o vestimentație semnată de Andrea Tincu. E vorba de o rochie complet neagră, în acord cu sobrietatea evenimentului.

Designerul a publicat pe contul său de Facebook o fotografie de la dineul cu Regele Charles. Prima Doamnă apare în ținută de doliu, alături de președintele statului român.

ADVERTISEMENT


La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a iau parte peste 2.000 de lideri de stat și reprezentanți de familii regale de pe întreg mapamondul.

Potrivit programului președintelui României afișat de site-ul Administrației Prezidențiale, duminică, 18 septembrie, Klaus Iohannis, alături de soția sa, au participat la recepția găzduită de Majestatea Sa Regele Charles al III-lea la Buckingham Palace, în Londra.

ADVERTISEMENT

Apoi, luni, de la ora 13.00, cei doi iau parte la funeraliile de stat ale monarhului care a condus Regatul Unit timp de 70 de ani. Evenimentul va avea loc la Westminster Abbey, în Londra.

Mesajul lui Carmen Iohannis după aflarea veștii decesului Reginei Elisabeta a II-a

De joi, 8 septembrie, ziua decesului suveranei Marii Britanii, până în prezent, au fost transmise o mulțime de mesaje de regret și condoleanțe pentru cel care a fost cel mai longeviv monarh din Regat.

ADVERTISEMENT

La rândul său, și Carmen Iohannis a postat, pe Facebook, un mesaj de condoleanțe. Prima Doamnă a adresat câteva cuvinte de admirație la adresa suveranei.

”Un omagiu adus unui model de iubire, demnitate, respect, Umanitate! Condoleanțe Familiei Regale și Marii Britanii!”, a scris soția liderului de la Cotroceni. Acestui text, Carmen Iohannis i-a atașat o poză cu un trandafir alb.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins în urmă cu 11 zile, în casa sa de vacanță de la Castelul Balmoral, în Scoția, la vârsta de 96 de ani.

ADVERTISEMENT