Life

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden. Rochia pe care a ales s-o poarte soția președintelui României

Carmen Iohannis s-a întâlnit cu Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite efectuând o vizită cu totul specială la București. Soția lui Iohannis a venit de la Sibiu pentru această întrevedere.
07.05.2022 | 13:18
Cum sa imbracat Carmen Iohannis la intalnirea cu Jill Biden Rochia pe care a ales so poarte sotia presedintelui Romaniei
Carmen Iohannis și Jill Biden, neveste de președinți. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis și Jill Biden s-au fotografiat pentru prima oară împreună după ce nevasta președintelui american a venit în România. Ambele profesoare, cu un bun gust în ceea ce privește vestimentația, s-au pozat zâmbind, însoțite de președintele nostru, Klaus Iohannis.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden. Detaliul observat de toată lumea

Carmen și Jill au o agendă comună sâmbătă, 7 mai 2022. Mai precis, cele două au în program vizitarea unei școli unde studiază copiii refugiaților ucraineni.

ADVERTISEMENT

Pentru întâlnire, profesoara de engleză din Sibiu s-a făcut cochetă, așa cum o știm cu toții. A ales să poarte o rochie colorată în albastru și roșu. Carmen a impresionat și prin coafura lejeră pe care și-a făcut-o, alegând un make-up cât mai natural, căci primei doamne a României nu îi place să se machieze strident.

Un lucru pe care l-au observat toți, extrem de criticat până acum, este lungimea rochiei aleasă de Carmen Iohannis. Dacă până acum alegea rochii ceva mai scurte, de data asta s-a îmbrăcat cu una care îi vine până la genunchi.

ADVERTISEMENT

În fotografiile apărute deja în mediul online și difuzate la televizor, cele două țin în mâini niște buchete de flori. Klaus Iohannis i-a înmânat lui Jill un buchet de trandafiri albi, care s-au asortat bine cu inserțiile de pe rochia nevestei lui Joe Biden.

Carmen Iohannis și Jill Biden s-au pozat împreună. Foto: Antena 3
Cele două s-au pupat și s-au îmbrățișat. Foto: Antena 3

Și Kamala Harris a fost recent în țara noastră

Cele două s-au pupat și s-au îmbrățișat, părând extrem de bucuroase că au ocazia să se cunoască. Prima doamnă a Statelor Unite a ajuns ieri în România, iar prima oprire a fost la baza militară de la Mihail Kogâlniceanu.

ADVERTISEMENT

Jill a postat câteva imagini pe contul personal de Twitter de la cantina unde i-a servit pe militarii americani cu macaroane cu brânză. Nu este prima vizită importantă pe care o efectuează apropiații președintelui SUA în România.

De curând, pe meleagurile noastre a ajuns și vicepreședintele Statelor Unite, Kamal Harris, discutând despre poziția României în contextul războiului ruso-ucrainean. Kamal Harris i-a asigurat pe români că americanii le vor oferi în continuare toate garanțiile de  securitate de care țara noastră are nevoie în cazul în care conflictul militar din țara vecină va escalada și mai mult. afectându-ne direct.

ADVERTISEMENT