Life

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu președintele Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite. Soția lui Klaus Iohannis, lady in white

Carmen Iohannis a ales să poarte două ținute albe la evenimentele din SUA, acolo unde a participat alături de Klaus Iohannis.
23.09.2022 | 08:50
Cum sa imbracat Carmen Iohannis la intalnirea cu presedintele Joe Biden si Prima Doamna a Statelor Unite Sotia lui Klaus Iohannis lady in white
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, în SUA. Sursa foto: facebook/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă au fost prezenți pe Coasta de Vest a SUA la o întâlnire oficială cu membri ai comunității românești, dar și la o recepție cu președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden.

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru o nouă întâlnire oficială

Președintele a fost convocat la o întâlnire pentru a discuta problemele pe care le întâmpină România în aceste momente, dar și pentru a prezenta soluțiile găsite pentru rezolvarea crizelor cu care se confruntă țara noastră.

ADVERTISEMENT

Alături de Klaus Iohannis s-a aflat, bineînțeles, și soția acestuia, Carmen Iohannis, nelipsită din dreapta președintelui.

Pentru eveniment, Prima Doamnă a României a ales să poarte două ținute albe, cel mai probabil creații ale designerului care se ocupă mereu de aparițiile oficiale, Andreea Tincu.

ADVERTISEMENT

Prima rochie purtată de Carmen Iohannis a fost până la ghenunchi, cu croială în A și cu linia decolteului ușor pătrată. La ținută, soția lui Klaus Iohannis a accesorizat o pereche de sandale negre. Un alt element care a completat cu finețe vestimentația aleasă a fost poșeta, tot neagră.

De remarcat este și bijuteria pe care a purtat-o Prima Doamnă la gât, un lănțișor discret, care îi evidenția linia fină a decolteului.

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă, ținută în același registru și la întâlnirea cu Joe Biden

În timpul vizitei oficiale, președintele Klaus Iohannis și Carmen Iohannis s-au întâlnit și cu președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și cu Prima Doamnă  de la Casa Albă, Jill Biden.

În cadrul recepției oferite de oficialii americani, Prima Doamnă a României a purtat o ținută în același registru.

ADVERTISEMENT

Rochia aleasă de Carmen Iohannis a fost tot în nuanță de alb imaculat, dar, de această dată, fără mâneci, cu un decolteu rotunjit și cu un model în partea din față, care să îi pună în evidență silueta.

Ținuta a fost accesorizată cu un colier fin și o pereche de cercei, iar Prima Doamnă a ales un machiaj mai îndrăzneț și a purtat un ruj de un roșu aprins.

Tinutele Primei Doamne, mereu comentate

Apariția Primei Doamne a fost ca de obicei comentată în mediul virtual, lucru care se întâmplă și de această dată.

La postarea președintelui Klaus Iohannis de pe Facebook fiind foarte multe comentarii în care oficialii români sunt criticați.

Tot un zâmbet sunteți… și România vai de ea…”, ”Faina poza, dar cu ce ne încălzește pe noi… multumim pt nimic…”, ”Cam șifonată rochia doamnei în alb. O fi avut parte de ceva acțiune înainte de poză?”,  ”Am fost acolo. Poza e făcută la Madame Tussauds, Londra, Muzeul figurilor de ceară”, sunt doar unele dintre comentariile primite.

ADVERTISEMENT