News

Foto. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la vot. Soția președintelui a întors toate privirele

06.12.2020 | 12:30
Foto Cum sa imbracat Carmen Iohannis la vot Sotia presedintelui a intors toate privirele
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis, soția primului om în stat, s-a prezentat în urmă cu foarte puțin timp la o secție de votare din afara Capitalei, unde a avut o apariție impecabilă, așa cum ne-a obișnuit de când este Prima Doamnă. 

Profesoara de limba engleză a venit singură la urne, așa cum s-a întâmplat și la alegerile locale din luna septembrie. Soția lui Klaus Iohannis a votat duminică, 6 decembrie, la alegerile parlamentare, la Sibiu, acolo unde a putut fi observată alături de un reprezentant SPP.

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă în stat a ales o ținută potrivită momentului, venind la secția de votare pentru alegerile parlamentare – vezi LIVE UPDATE toate informaţiile la minut cu o rochie de culoare albastră peste care a adăugat un palton albastru marin. Carmen Iohannis și-a accesorizat ținuta cu o eșarfă și cu o pereche de pantofi nud, în ciuda vremii de afară.

Carmen Iohannis a votat. Cum a mers îmbrăcată la secția din Sibiu

De asemenea, Carmen Iohannis nu a uitat nici de masca de protecție, un „accesoriu” nelipsit perioada aceasta. Cel mai probabil ținuta profesoarei din Sibiu a fost creată de Andreea Tincu, unul dintre designerii români apreciați de Prima Doamnă.

ADVERTISEMENT

Soția actualului președinte apelează adesea la sfaturile vestimentare ale creatoarei de modă, Carmen Iohannis fiind una dintre personalitățile care promovează designerii români. Nu de puține ori a mers la evenimente în străinătate cu haine semnate de creatori cunoscuți de la noi.

Carmen Iohannis la urna de vot
Carmen Iohannis ântr-o secție de votare din Sibiu. Sursa foto: captură video digi24

Carmen Iohannis nu a făcut declarații la ieșirea din secția de vot, ajungând la urne la scurt timp după încheierea slujbei de la Biserică, profesoara fiind o persoană foarte credincioasă.

ADVERTISEMENT

Și de această dată Prima Doamnă a votat la două ore după ce președintele a mers la secția de la Liceul Jean Monnet din București, Klaus Iohannis oferind declarații după ce și-a exprimat opțiunea pentru alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie 2020. Șeful statul a declarat că românii au șansa istorică de a alege un Parlament mai bun.

„O zi extrem de importantă astăzi, avem șansa chiar istorică de a alege un Parlament mai bun, un Parlament care realmente se ocupă de problemele românilor și un Parlament care face legi bune pentru România.

ADVERTISEMENT

Este extrem de important să mergem la vot, alegerile nu se câștigă în sondaje, alegerile se câștigă la urne și este între timp foarte clar, fiecare vot contează. Dragi români, astăzi este foarte important, vă rog mergeți la vot!”, a transmis șeful statului.

ADVERTISEMENT