Life

Cum s-a îmbrăcat Corina Caciuc la botezul fiului ei, Liam. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a întors toate privirile

Ce ținută a purtat Corina Caciuc la botezul fiului ei. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a strălucit într-o rochie superbă.
26.09.2022 | 09:28
Cum sa imbracat Corina Caciuc la botezul fiului ei Liam Iubita lui Laurentiu Reghecampf a intors toate privirile
Ce ținută a purtat Corina Caciuc la botezul fiului ei. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a strălucit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat actuala parteneră de viață a antrenorului de fotbal la botezul primului său copil, Liam. Bruneta a întors toate privirile la evenimentul destinat creștinării băiețelului venit pe lume în data de 31 mai 2022.

Ce ținută a purtat Corina Caciuc la botezul fiului ei. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a strălucit

Corina Caciuc a purtat o ținută care i-a pus în valoare formele de invidiat pe care și le-a recăpătat la scurt timp după ce a devenit mamă. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a ales o rochie neagră cu umerii căzuți și cu un decolteu adânc.

ADVERTISEMENT

Rochia cu o despicătură pe piciorul stâng a atras toate privirile celor care au fost invitați la creștinarea fiului său și al cunoscutului antrenor de fotbal. Liam a fost botezat la aproape 4 luni de la venirea pe lume.

Frumoasa brunetă a avut o apariție foarte elegantă la restaurant. Aceasta nu a fost singură ținută purtată de Corina Caciuc, care la Biserică a ales obiecte vestimentare mai sobre.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra în vârstă de 30 de ani a ales un costum compus dintr-o vestă, sacou și pantaloni largi, toate de aceeași culoare. Laurențiu Reghecampf a optat pentru un costum gri, cămașă și pantofi negri.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, la botez
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, la botez. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Laurențiu Reghecampf, la botez după bătaia cu Anamaria Prodan

Evenimentul a avut loc duminică, 25 septembrie 2022, la mai puțin de 48 de ore de când antrenorul de fotbal a avut o altercație cu fosta soție, Anamaria Prodan. Cei doi au ajuns la poliție după ce s-au bătut în plină stradă.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a mers la vila din Snagov deținută de impresara de fotbal pentru a-și lua fiul, pe Bebeto, așa cum prevede o ordonanță prezidențială.

Din păcate, lucrurile au degenerat și sportivul nu a primit acceptul ca băiatul să vină la botezul micuțului său, Liam.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști parteneri de viață s-au lovit reciproc, semnele luptei fiind vizibile pe chipul antrenorului. Vedeta s-a ales cu o vănătaie sub ochi pe care a încercat să o acopere cu ochelari de soare.

ADVERTISEMENT